- Makaleler
- 1
Onu kaçırma, Gen5, gitmez umarım, bitirirler. Bedava o fiyata.X670e TOMA ne kadar durur akşam alacağım da hemen gitmez inşallah.
Onu kaçırma, Gen5, gitmez umarım, bitirirler. Bedava o fiyata.X670e TOMA ne kadar durur akşam alacağım da hemen gitmez inşallah.
Şimdi bunu alana kadar, 1000 TL daha ver, attığımı al bence. O yüzden attım X870e TOMA'yı. O varken B850 Max mantıklı değil fiyat olarak, onu anlaman için. 9 taksit alabiliyorsun anakart kısmı sorun olmaz. 14.5k verceksen, X870e TOMA alman lazım yani.
Bu bütçelere zaten gerek yok, 10K'lık kart yeter de sen 14.5k çıktığın için, bari X870e TOMA al, verdiğin paraya değsin.
B850 Max 10-11k arası eder taş çatlasa, MSI saçma sapan fiyatlandırması var o kart için.
Abisi hatta babası 15k satılıyor, kardeşi 14.5k, sana eğer bu mantıklı geliyorsa Max al@loewry
Onu kaçırma, gen5, gitmez umarım, bitirirler. Bedava o fiyata.
Hocam malesef alamadım şartlar uymadı diyelim. 16500 olmuş. Farklara baktımda çok fark yok gibi. Ama fiyat olarak var. B850 toma 13900tl onun yerine asus rog b850-f alayımmı sence 15k ya? En üst segment hem. Vrm olarakda daha iyiOnu kaçırma, Gen5, gitmez umarım, bitirirler. Bedava o fiyata.
Onu kaçırma, gen5, gitmez umarım, bitirirler. Bedava o fiyata.
İnşallah hocam şu an elimde para yok yatırmam lazım bir an önce.
Hocam maalesef alamadım şartlar uymadı diyelim. 16500 olmuş. Farklara baktımda çok fark yok gibi. Ama fiyat olarak var. B850 TOMA 13900TL onun yerine ASUS ROG B850-F alayim mi sence 15k ya? En üst segment hem. VRM olarak da daha iyi.
Neyse hocam aksiyon aramaya gerek yok. Bütçemi çok zorluyorum zaten. En iyisi B850 TOMA alayım yeter bana. İşim gücüm oyun zaten.
@loewry Alınır.İnşallah hocam şu an elimde para yok yatırmam lazım bir an önce.
Hocam malesef alamadım şartlar uymadı diyelim. 16500 olmuş. Farklara baktımda çok fark yok gibi. Ama fiyat olarak var. B850 toma 13900tl onun yerine asus rog b850-f alayımmı sence 15k ya? En üst segment hem. Vrm olarakda daha iyi
Neyse hocam aksiyon aramaya gerek yok. Bütçemi çok zorluyorum zaten. En iyisi B850 TOMA alayım yeter bana. İşim gücüm oyun zaten.
Hocam vatan indirimiyle B850F ROG 14300e düşüyor alınır mı? Tomahawk parasına iniyor.
X870e Tomahawk 16400TL Hepsiburada'da. 15.200TL yede B850 ROG var. Burada mantıklı olan ne? B850 parasına X870e Tomahawk geliyor. Dün 15.5k dı hatta.
Mantıklı olan senin kararın, marka/model tercihin. Karşılaştırma olarak bakarsan seni etkileyecek bir fark bulunmuyor aralarında. Ben Tomahawk alırdım, X870E çipset diye ama faydası olacağından değil, sadece ucuz diğer X870E'lere göre. ASUS da ROG olduğu için ekstra pahalı, aslında o kadar etmez, 12-13K olmalıydı.X870e Tomahawk 16400TL Hepsiburada'da. 15.200TL yede B850 ROG var. Burada mantıklı olan ne? B850 parasına X870e Tomahawk geliyor. Dün 15.5k dı hatta.
Mantıklı olan senin kararın, marka/model tercihin. Karşılaştırma olarak bakarsan seni etkileyecek bir fark bulunmuyor aralarında. Ben Tomahawk alırdım, X870e çipset diye ama faydası olacağından değil, sadece ucuz diğer X870E'lere göre. ASUS da ROG olduğu için ekstra pahalı, aslında o kadar etmez, 12-13K olmalıydı.
Amazon ama başka satıcı varMantıklı olan senin kararın, marka/model tercihin. Karşılaştırma olarak bakarsan seni etkileyecek bir fark bulunmuyor aralarında. Ben Tomahawk alırdım, X870E çipset diye ama faydası olacağından değil, sadece ucuz diğer X870E'lere göre. ASUS da ROG olduğu için ekstra pahalı, aslında o kadar etmez, 12-13K olmalıydı.
Aldığın satıcıya dikkat et, resmi kanallardan almaya çalış, ROG B850-F resmi satıcısı ben bulamadım. Hepsiburada ya da Amazon kendi satsın, diğer satıcılar ben güvenmiyorum artık çoğuna. @loewry
Çipseti çok düşürmek istemiyorum ya vatanın kendisinden alacağım asus rogu@loewry Bu B650E-E Vatan kendisi satıyor ve Gen5. Onu da alabilirsin, hissedeceğin bir fark yok aralarında, istersen karşılaştır.
Dedim ya işte, BIOS update ile düzeldi o sıkıntılar, o adamlar kullanmayı bilmiyor bir de, Hynix A-Die RAM takacaksın, hiçbir sıkıntı olmaz. Dümdüz BIOS güncellemeden Samsung RAM ile EXPO açarsa tabi stabil kullanamaz.Hocam forumlarda özellikle 9800X3D ile şok sıkıntı çıkartıyor diyorlar. Adam demiş satıp ASUS'a geçtim demiş daha 4 ay önceki konu.
Dedim ya işte, BIOS Update ile düzeldi o sıkıntılar, o adamlar kullanmayı bilmiyor bir de, Hynix a-die RAM takacaksın, hiçbir sıkıntı olmaz. Dümdüz BIOS güncellemeden Samsung RAM ile EXPO açarsa tabii stabil kullanamaz.
Bahsedilen sıkıntılar düzeldi, X870e TOMA'da sıkıntı yaşamazsın ama 1000 TL daha koydu üstüne, 15K'ya bedavaydı. Her şey fiyatına göre mukayese etmek lazım.