- Makaleler
- 1
E şimdi hepsi üstüne yapacak bişi yokki. Asus rogda 15.5k yı haketmiyor, dünki gibi vatan gece indirimi gelirse alırım gelmezse toma daha mantıklı bu fiyatlardaDedim ya işte, BIOS update ile düzeldi o sıkıntılar, o adamlar kullanmayı bilmiyor bir de, Hynix A-Die RAM takacaksın, hiçbir sıkıntı olmaz. Dümdüz BIOS güncellemeden Samsung RAM ile EXPO açarsa tabi stabil kullanamaz.
Bahsedilen sıkıntılar düzeldi, X870E Toma'da sıkıntı yaşamazsın ama 1000 TL daha koydu üstüne, 15K'ya bedavaydı. Her şey fiyatına göre mukayese etmek lazım.
Aynen öyle, fiyata göre ve canın hangisi isterse onu al, sonradan pişman olacağın bir durum mevcut değil, sonuçta A620 almıyorsun.E şimdi hepsi üstüne yapacak bişi yokki. Asus rogda 15.5k yı haketmiyor, dünki gibi vatan gece indirimi gelirse alırım gelmezse toma daha mantıklı bu fiyatlarda
@loewry B650E-E de iyidir de stokta 1 tane kalmış, B850-F al geç, başka seçeneğin yok gibi görünüyor.
Sen oyun için kullanacaksın, hepsi birbirinin benzeri, seni etkileyecek bir fark olmayacak hiçbirinde yani. Ne istiyorsan onu alman lazım.
İnsanlar amatör, anakartı kullanmayı bilmiyorlar, sonra kötü diyorlar. İlk 6 ay kötüydü Beta BIOS'lardan dolayı MSI, orası doğru. Şu an kalmadı bu sıkıntılar, Hynix RAM alıp BIOS guncelleyip kullanacaksın, hiçbir sıkıntı yok. Ağzı olan konuşuyor işte, dislike atmış biri de diğer konuda bana böyle dedim diye. Bilgisiz insan çok, kimden tavsiye aldığına dikkat et o yüzden.Sana kendimi açıklayayım kısaca. Hocam ben ROG'un görüntüsünden vb ve daha çok geçmişim olduğu için ASUS'tan yanayım. Ama 15k küsure çıkınca da X870e geliyorken bir de Tomahawk gibi bir kalite, onu da almak mantıklı geliyor. Dediğim gibi bu saatten sonra hangisi düşerse önce onu alırım sanırım
İnsanlar amatör, anakartı kullanmayı bilmiyorlar, sonra kötü diyorlar. İlk 6 ay kötüydü beta BIOS'lardan dolayı MSI, orası doğru. Şu an kalmadı bu sıkıntılar, Hynix RAM alıp BIOS guncelleyip kullanacaksın, hiçbir sıkıntı yok. Ağzı olan konuşuyor işte, dislike atmış biri de diğer konuda bana böyle dedim diye. Bilgisiz insan çok, kimden tavsiye aldığına dikkat et o yüzden.
Evet öyle yap, iki kart da güzel. Üzüleceğin bir durum mevcut değil. Kullanım tarzı aynı, BIOS güncelle, EXPO aç geç, tüm sıkıntıları giderdi adamlar, ASRock işlemcileri yaktı, sonra onu da düzelttiler. Düzeltilmeyen bir durum yok şu anda hiçbir firmada @loewryO zaman ben akşamı bekleyeyim. Gerekirse yarına kadar bakayım, ROG yine vatan da 14200 düşerse alayım veya tam tersi TOMA tekrardan Hepsiburada 15.500 düşerse onu alayım.
Evet öyle yap, iki kart da güzel. Üzüleceğin bir durum mevcut değil. Kullanım tarzı aynı, BIOS güncelle, EXPO aç geç, tüm sıkıntıları giderdi adamlar, ASRock işlemcileri yaktı, sonra onu da düzelttiler. Düzeltilmeyen bir durum yok şu anda hiçbir firmada @loewry
O fiyata güzeldi, X670E de 10.5'a güzeldi. Marka/model takıntın olmasa iyi fırsatlar vardı aslında. Gerisi senin kararın, B850M-K da alsan aldığın FPS aynı kalacak, anakart FPS artırmıyor biliyorsun.Anladım hocam aydınlattığın için sağ ol. Bundan sonrası fırsat kollama sen de görürsen beni etiketle direk kaparım. Sen olmasan X870e. Den haberim olmazdı dün.
O fiyata güzeldi, X670e de 10.5'a güzeldi. Marka/model takıntın olmasa iyi fırsatlar vardı aslında. Gerisi senin kararın, B850M-K da alsan aldığın FPS aynı kalacak, anakart FPS artırmıyor biliyorsun.
O fiyata güzeldi, X670e de 10.5'a güzeldi. Marka/model takıntın olmasa iyi fırsatlar vardı aslında. Gerisi senin kararın, B850M-K da alsan aldığın FPS aynı kalacak, anakart FPS artırmıyor biliyorsun.