X870e ve 2004 BIOS için timing önerisi

@Ayhan Dönmez yaklaşık 2-3 saat oyun oynadım. Ayarlar çok iyi hissetirdi. Senin bakış açından nasıl duruyor? Neden daha iyi hissetirdi? Bunları ölümüne teste almak istiyorum 6-7 saat test sonrası %100 doğru değerler diyebilir miyiz? Hangi testi önerirsin çok sert bir test istiyorum.

@LH44 @Bandırmalı1965 hocam sizler ne düşünüyorsunuz? Çok keskin mouse deneyimi yaşadım.

Dosya Ekleri

• weare.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 51
@ggbye her ne derlerse desinler tek önerim o ayarları BOZMA. Sorguladık da noldu, stabiliteyi yakalamışken kurcalama.

Ben iyisini istemiyorum, en iyisini istiyorum.

Bench harici 3D için oyunlarda çok fark yok, 6000'de iyi hissetmen normal o yüzden. 6800 CL26 da açsan 9800X3D çok iplemiyor oyunda. Benchmark için önemli değerler.

Ya da CS 1080p Lowest için önemli mesela. 5-10 FPS peşine düşmeye çok gerek yok o yüzden.

SoC uncore mode açtım. Bu bana ne kazandırır? Vdd 1.4 yedirmeye çalışacağım. Değerlerim aşağıda. 400 dk rtp yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• image.webp
    280,6 KB · Görüntüleme: 48

Bunları yemiyor.

Bunları yemiyor.

1.4 yemedi, SoC uncore acık 1.45 nasıl olur? Auto iken geçmişti. Ya da hiç uğraşmayıp, böyle mi devam etsem?

@Ayhan Dönmez o konuda galiba bir sorun var. Mesajlarım siliniyor, gereksiz gereçesiyle. Üstelik ban yedim, yazamıyordum. Kendi konuma döndüm, oraya destek veremiceğim. Bu ayarlar stabil 400 dakika rtp %100 stabil olur mu?

Son düzenleme:

Senin bu ayarlar iyi gibi, RTP geçerse kalabilir dediğin gibi. Yarın destek olursun konuya, gerekli bilgileri zaten verdim. Benden de bu kadar daha. @Bandırmalı1965 devralır konuları Minecraft kalkınca.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• eassaas.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7136.webp
    369,7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…