Böyle kafam rahat, 45 derece geçmiyor. 1.45 vdd güven veriyor. CL28 vereceğime SoC 1.3 vdd 1.7 yapıp CL26 geçeriz.

@Ayhan Dönmez @LH44 @SunseTTime @Bandırmalı1965 @lowkey99 bence ayarlar barut oldu. Az koku var ama sorun değil. Breaking Bad'deki tuco gelse bu ayarlar çok sıkı der.

Eki Görüntüle 223317

@Ayhan Dönmez nebi amca, twrrd 2 ve trrds 6 yaptım. 1 saat 24 dakika sonra patladı. Ne düşünüyorsun?

1769888983228.webp

@Ayhan Dönmez yaklaşık 2-3 saat oyun oynadım. Ayarlar çok iyi hissetirdi. Senin bakış açından nasıl duruyor? Neden daha iyi hissetirdi? Bunları ölümüne teste almak istiyorum 6-7 saat test sonrası %100 doğru değerler diyebilir miyiz? Hangi testi önerirsin çok sert bir test istiyorum.

@Ayhan Dönmez yaklaşık 2-3 saat oyun oynadım. Ayarlar çok iyi hissetirdi. Senin bakış açından nasıl duruyor? Neden daha iyi hissetirdi? Bunları ölümüne teste almak istiyorum 6-7 saat test sonrası %100 doğru değerler diyebilir miyiz? Hangi testi önerirsin çok sert bir test istiyorum.

@LH44 @Bandırmalı1965 hocam sizler ne düşünüyorsunuz? Çok keskin mouse deneyimi yaşadım.

Dosya Ekleri

• weare.webp
    weare.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 50
Ben iyisini istemiyorum, en iyisini istiyorum.

Bench harici 3D için oyunlarda çok fark yok, 6000'de iyi hissetmen normal o yüzden. 6800 CL26 da açsan 9800X3D çok iplemiyor oyunda. Benchmark için önemli değerler.

Ya da CS 1080p Lowest için önemli mesela. 5-10 FPS peşine düşmeye çok gerek yok o yüzden.

Bench harici 3D için oyunlarda çok fark yok, 6000'de iyi hissetmen normal o yüzden. 6800 CL26 da açsan 9800X3D çok iplemiyor oyunda. Benchmark için önemli değerler.

Ya da CS 1080p lowest için önemli mesela. 5-10 FPS peşine düşmeye çok gerek yok o yüzden.

SoC uncore mode açtım. Bu bana ne kazandırır? Vdd 1.4 yedirmeye çalışacağım. Değerlerim aşağıda. 400 dk rtp yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    280,6 KB · Görüntüleme: 46
Eki Görüntüle 223389Eki Görüntüle 223390

Bunları böyle dene. SoC mod açık kalsın. VSOC ile alakalı O, drop mevzuları. Llc dışındaki diğer ayar.

Llc ASUS'larda kilitli SoC için. Patch atman lazım. Giga'da kilitli değil mesela.

Bunları yemiyor.

1.4 yemedi, SoC uncore acık 1.45 nasıl olur? Auto iken geçmişti. Ya da hiç uğraşmayıp, böyle mi devam etsem?

@Ayhan Dönmez o konuda galiba bir sorun var. Mesajlarım siliniyor, gereksiz gereçesiyle. Üstelik ban yedim, yazamıyordum. Kendi konuma döndüm, oraya destek veremiceğim. Bu ayarlar stabil 400 dakika rtp %100 stabil olur mu?

Son düzenleme:
Bunları yemiyor.

1.4 yemedi, SoC uncore acık 1.45 nasıl olur? Auto iken geçmişti. Ya da hiç uğraşmayıp, böyle mi devam etsem?

@Ayhan Dönmez o konuda galiba bir sorun var. Mesajlarım siliniyor, gereksiz gereçesiyle. Üstelik ban yedim, yazamıyordum. Kendi konuma döndüm, oraya destek veremiceğim. Bu ayarlar stabil 400 dakika rtp %100 stabil olur mu?

Senin bu ayarlar iyi gibi, RTP geçerse kalabilir dediğin gibi. Yarın destek olursun konuya, gerekli bilgileri zaten verdim. Benden de bu kadar daha. @Bandırmalı1965 devralır konuları Minecraft kalkınca.

Son düzenleme: