SunseTTime
Başarılı
Onda da stutter yersin sen. Bu şans varken şaşmaz hocam.
Onda da stutter yersin sen. Bu şans varken şaşmaz hocam.
Senin anlaştığın ikinci el parçalara noldu? Çocuk en son eve sokmam falan demişti başka biriyle mi görüşüyorsun artık?AM4 sistemle girerim, şu AM5 sisteme elektrik vermek istemiyorum. İsraf başka bir şey değil.
Senin anlaştığın ikinci el parçalara ne oldu? Çocuk en son eve sokmam falan demişti başka biriyle mi görüşüyorsun artık?
Aile evinde falan kalıyorsa çekiniyor olabilir. Ama seni iyi anlıyorum satıp üyeliğini kapatan tipler bile oluyor sarı sitede. Ben burada 9700X'e talip çıkmıştı diye; OCCT testi yaptım SS aldım, izopropil alkol ile sildim güzelce kutuladım öyle bekliyor ürün. Millet arızalı bile olsa elimden çıksın kafasında. Sorsan en müslüman onlar ama.Oda sorun çıkarıyor, al mesajlar burada.
@SunseTTime ne yapayım? O kadar gidip, ürünü çalıştırmadan alayım mı? Ya işlemci sorunluy ise, ne olacak? Ben o sistemi normal çalıştırp, BIOS sıfırlıcam test alacağım. Onu bile geçse BIOS yükseltip veya düşürüp teste alacağım.
Aile evinde falan kalıyorsa çekiniyor olabilir. Ama seni iyi anlıyorum satıp üyeliğini kapatan tipler bile oluyor sarı sitede. Ben burada 9700X'e talip çıkmıştı diye; OCCT testi yaptım SS aldım, izopropil alkol ile sildim güzelce kutuladım öyle bekliyor ürün. Millet arızalı bile olsa elimden çıksın kafasında. Sorsan en Müslüman onlar ama.
Ben davet ediyorum, ona da yok çekiyor gidip onun şehrinde mekanmı kapatayım? Ayarlasın bir cafe gidelim.
@Ayhan Dönmez arp 3 yaptım, 35-35 oldu. Değerlerim yeterince sıkı oldu mu? tRCDRD 34 sorun çıkarıyor. 35 ayarlasam nasıl olur? En son böyle stabilse kayıt edeceğim. CL28 bu ayarlar ile doğrulamaz ise vdd 1.5 vereceğim. Sorun çıkarır ise bu ayarlar ile 1.4 vdd ve vddq ayarlamayı düşünüyorum.
Yok adam CL28 ayarlatacak zorla rahat etmez.
@Ayhan Dönmez nasıl ilerliyorum? Sıcaklıklar nasıl? 1.4 denemek nasıl olur? Bu ayarlara ek twrrd 2 trrds 6 nasıl olur?
CL24 diyorum.
Ya da nebi amca 6000 CL 32-40-40 olsun.