Bugünkü maçı izleyenler zaten konuya az çok hakim. İzlemeyenler için kısa özet geçeyim; Blast Bounty S2 Finals'ta, The Mongolz ile eşleştik. İlk harita bizim seçimimizdi, çok yakın geçti ancak kaybettik. İkinci harita onların haritasıydı, ilk yarıyı 11-1 önde kapatmamıza rağmen 13-16 kaybettik. Özellikle XANTARES ne zaman ölse, abuk subuk tepkiler vererek ortamı gerdi. MAJ3R de uzun zamandır oyuna gerekli etkiyi sağlayamıyor. Bugün de bu ağır mağlubiyetin ardından taraftarların güdümüne oturdu ikisi de.
XANTARES, baba olduktan sonra oyundan inanılmaz soğudu. Yani geçen önüme BIG'de oynarkenki kesitleri falan düştü, bir de günümüzdeki haline baktım, gerçekten bitmiş yani. MAJ3R desen, hırs ve tecrübe var ama gerçekten aim konusunda bitik. Günün sonunda ortalama bir IGL'nin oyun içinde en az 7-8 impact kill alması lazım. Çok çalıştığını biliyorum ancak artık ana kadrodan ayrılıp, teknik ekibe geçmeli diye düşünüyorum.
XANTARES de toparlandı toparlandı, toparlanmadı sonu aynı s1mple gibi olacak. s1mple'ı artık neredeyse hiçbir takım istemiyor. Adam resmen kendini bitirdi. Bugün oynadığı maçtan bir kesit: