senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
1755204922673.webp

Bugünkü maçı izleyenler zaten konuya az çok hakim. İzlemeyenler için kısa özet geçeyim; Blast Bounty S2 Finals'ta, The Mongolz ile eşleştik. İlk harita bizim seçimimizdi, çok yakın geçti ancak kaybettik. İkinci harita onların haritasıydı, ilk yarıyı 11-1 önde kapatmamıza rağmen 13-16 kaybettik. Özellikle XANTARES ne zaman ölse, abuk subuk tepkiler vererek ortamı gerdi. MAJ3R de uzun zamandır oyuna gerekli etkiyi sağlayamıyor. Bugün de bu ağır mağlubiyetin ardından taraftarların güdümüne oturdu ikisi de.

XANTARES, baba olduktan sonra oyundan inanılmaz soğudu. Yani geçen önüme BIG'de oynarkenki kesitleri falan düştü, bir de günümüzdeki haline baktım, gerçekten bitmiş yani. MAJ3R desen, hırs ve tecrübe var ama gerçekten aim konusunda bitik. Günün sonunda ortalama bir IGL'nin oyun içinde en az 7-8 impact kill alması lazım. Çok çalıştığını biliyorum ancak artık ana kadrodan ayrılıp, teknik ekibe geçmeli diye düşünüyorum.

XANTARES de toparlandı toparlandı, toparlanmadı sonu aynı s1mple gibi olacak. s1mple'ı artık neredeyse hiçbir takım istemiyor. Adam resmen kendini bitirdi. Bugün oynadığı maçtan bir kesit:

1755205497101.webp

Eki Görüntüle 173801

Bugünkü maçı izleyenler zaten konuya az çok hakim. İzlemeyenler için kısa özet geçeyim; Blast Bounty S2 Finals'ta, The Mongolz ile eşleştik. İlk harita bizim seçimimizdi, çok yakın geçti ancak kaybettik. İkinci harita onların haritasıydı, ilk yarıyı 11-1 önde kapatmamıza rağmen 13-16 kaybettik. Özellikle XANTARES ne zaman ölse, abuk subuk tepkiler vererek ortamı gerdi. MAJ3R de uzun zamandır oyuna gerekli etkiyi sağlayamıyor. Bugün de bu ağır mağlubiyetin ardından taraftarların güdümüne oturdu ikisi de.

XANTARES, baba olduktan sonra oyundan inanılmaz soğudu. Yani geçen önüme BIG'de oynarkenki kesitleri falan düştü, bir de günümüzdeki haline baktım, gerçekten bitmiş yani. MAJ3R desen, hırs ve tecrübe var ama gerçekten aim konusunda bitik. Günün sonunda ortalama bir IGL'nin oyun içinde en az 7-8 impact kill alması lazım. Çok çalıştığını biliyorum ancak artık ana kadrodan ayrılıp, teknik ekibe geçmeli diye düşünüyorum.

XANTARES de toparlandı toparlandı, toparlanmadı sonu aynı s1mple gibi olacak. s1mple'ı artık neredeyse hiçbir takım istemiyor. Adam resmen kendini bitirdi. Bugün oynadığı maçtan bir kesit:

Eki Görüntüle 173802
Maj3r yerine kimi IGL yapıcan? Xantares yerine gidip Fülüt mü alıcan? Ukrayna veya Rusya gibi her sene 100 tane oyuncuyu piyasaya çıkaran bir ülke değilsin.

Bu arada şunu belirteyim; İsmail abi bir aile büyüğümdür, Büşra ablayı da tanırım. ZywOO veya başka birisi İsmail abi kadar bu oyuna hayat adamadı, işin arka planını bilmeden sallamaktan başka bir şey bildiğinizi düşünmemeye başladım artık ciddi ciddi.

Eki Görüntüle 173801

XANTARES de toparlandı toparlandı, toparlanmadı sonu aynı s1mple gibi olacak. S1Mple'ı artık neredeyse hiçbir takım istemiyor. Adam resmen kendini bitirdi. Bugün oynadığı maçtan bir kesit:

Eki Görüntüle 173802

Diyelim xantaresle maj3R'i emekli yaptık kimi alacaksın? Xantaresi 1 maç kötü oynadı diye eleştiremezsin, Xantares olmasa trcs asla buralarda değildi, 1 maç üzerinden oyuncuları yollayıp emekli etmek istemek ne kadar saçma? Üstelik maj3R'de aim harici gayet güzel igl sanki xantares gibi etki yapıp adam vurabilecek biri var da Trcs'de biz inatla xantaresi oynatıyoruz, saçma düşüncelerini kendinize saklayın.

Xantares olmasa bu takım bırak top 5'i top 20 bile göremezdi. Ayrıca adam yaşlandı artık 30 yaşına girdi.
Ha bu arada xanti yokken xfloud geldi de iyi mi oynadı. Adam çoğu zaman jer seviyesinde oynadı. Jer gitse igl kim olacak? Xanti veya woxic iglik yapamaz. Jottaaa ve wicadia zaten destek oynuyor.

Öyle -jer -xanti yazmakla olmuyor böyle şeyler.

Diyelim xantaresle maj3R'i emekli yaptık kimi alacaksın? Xantaresi 1 maç kötü oynadı diye eleştiremezsin, Xantares olmasa trcs asla buralarda değildi, 1 maç üzerinden oyuncuları yollayıp emekli etmek istemek ne kadar saçma? Üstelik maj3R'de aim harici gayet güzel igl sanki xantares gibi etki yapıp adam vurabilecek biri var da Trcs'de biz inatla xantaresi oynatıyoruz, saçma düşüncelerini kendinize saklayın.
İki maç izleyip fanatik olan kadrodan oldukları için normaldir, Eternal Fire kurulurken issA falan vardı kadroda. 4 sene içinde dünyanın en dominant takımlarından birine dönüştük, CS2'de en iyi 2 mapimizi kaybettik.
Xantares olmasa bu takım bırak top 5'i top 20 bile göremezdi. Ayrıca adam yaşlandı artık 30 yaşına girdi.
Ha bu arada xanti yokken xfloud geldi de iyi mi oynadı. Adam çoğu zaman jer seviyesinde oynadı. Jer gitse igl kim olacak? Xanti veya woxic iglik yapamaz. Jottaaa ve wicadia zaten destek oynuyor.

Öyle -jer -xanti yazmakla olmuyor böyle şeyler.
Kesinlikle öyle, bu arkadaşlar j3r yerine imoRR falan ister.

@SF26 Klasikleşmiş sorulardan bir kurtulun önce.

Oyun içi konuşmaları dinlerseniz zaten tüm takımın birbirine call verdiğini duyabilirsiniz. Evet, genel anlamda belirli bir oyun planı var ancak özellikle T'de, takım diğer takımlar kadar düzen kuramıyor. Günün sonunda çoğu raundu bireysel performans ile kazanıyoruz.

MAJ3R burada çoğunlukla karşı takımı analiz etme ve inisiyatif alma durumunu üstleniyor. Ben zaten adamı komple yok edelim demiyorum, teknik ekibe alalım, yeni gelecek olan IGL'ye destek olsun. Bu kafa yapısıyla devam edilirse, ülkeden hiçbir şekilde yeni IGL çıkmayacak.

@Xitana Kimseyi bir maç kötü oynadı diye eleştirmiyorum. Ben bu takımın kurulduğu günden beri neredeyse tüm maçlarını izleyen birisi olarak konuşuyorum. Bu takımın şikeli maçlarını bile izlemiş birisiyim.

XANTARES aim olarak üst düzey bir oyuncu olabilir ancak mentali patladıktan sonra bunun bir anlamı yok. Bugün XANTARES'ten fazla frag katkısı sunan adamlar ondan daha mı iyiydi?

İki maç izleyip fanatik olan kadrodan oldukları için normaldir, Eternal Fire kurulurken issA falan vardı kadroda. 4 sene içinde dünyanın en dominant takımlarından birine dönüştük, CS2'de en iyi 2 mapimizi kaybettik.

Kesinlikle öyle, bu arkadaşlar j3r yerine imoRR falan ister.

İmorr gelse de hiçbir şey değişmez Ömer efdeyken disiplinsiz diye atılmıştı ya takımdan. Tamam şu anlık iyi oynuyor ama her zaman oynayamaz ki.

5 Türk olayını bırakmadıkça şu anlık hala en iyisi maj3r.

Xantares 1 turnuvada kötü oynadı diye emekli niye oluyor? Xanti moral bozmasa alabilecek miydik? Hayır konunun moral bozmayla gram alakası yok konu jer. Xantares hala iyi bir oyuncu biraz kendine hakim olabilse çok daha iyi olur.
Dede yerine adam gibi bir igl gelmeli artık yeter cidden. Şu an boşta bildiğim Magisk var o değerlendirilebilir illa Türk olmasına gerek yok adam gibi oynasın yeter.

@SF26 Klasikleşmiş sorulardan bir kurtulun önce.

Oyun içi konuşmaları dinlerseniz zaten tüm takımın birbirine call verdiğini duyabilirsiniz. Evet, genel anlamda belirli bir oyun planı var ancak özellikle T'de, takım diğer takımlar kadar düzen kuramıyor. Günün sonunda çoğu raundu bireysel performans ile kazanıyoruz.

MAJ3R burada çoğunlukla karşı takımı analiz etme ve inisiyatif alma durumunu üstleniyor. Ben zaten adamı komple yok edelim demiyorum, teknik ekibe alalım, yeni gelecek olan IGL'ye destek olsun. Bu kafa yapısıyla devam edilirse, ülkeden hiçbir şekilde yeni IGL çıkmayacak.
Kardeşim, ülkende bırak IGL'i oyuncu bile yetişmiyo'. Ne saçmalıyosun sen?
Ülkende Kyousuke falan yetişiyor da bizim mi haberimiz yok?
Maj3r de röportajlarda söylüyor T analiziyle alakalı problemlerin olduğunu, elindeki en iyi 2 map aktif havuzdan kalktı. O maplerde en iyi takım sendin.
Klasikleşmiş sorunlar deyip kurtulmaya falan çalışma, elinde oyuncu yok gelmişsin Tier 5-6 oyuncuları kadroya alalım demeye çalışıyorsun. Git EF kadrosuna bak, çok mu iyi kadro?

5 Türk olayını bırakmadıkça şu anlık hala en iyisi maj3r.
Bıraksan da jer halen Top 5 IGL arasında, takımın 2. dili İngilizce ve İngilizce'yi anadili gibi konuşabilen başka bir IGL bulsan bile jer'İn aldığının 5 katını isteyecek.

İki maç izleyip fanatik olan kadrodan oldukları için normaldir, Eternal Fire kurulurken issA falan vardı kadroda.
İki maç izleyip, gelip yorum yapmıyorum. Yeşil sitede bile 2021'de açılmış konularım var takım ile ilgili. Sana burada bir şey de kanıtlama zorunluluğum yok, daha fazla saçmalama diye yazıyorum.
4 sene içinde dünyanın en dominant takımlarından birine dönüştük.
4 sene içinde dominant bir takım falan olmadın. Wicadia transferinden sonra artan ve jottAAA'nın da gelmesiyle desteklenen firepower sayesinde oldun.