İki maç izleyip fanatik olan kadrodan oldukları için normaldir, Eternal fire kurulurken issa falan vardı kadroda. 4 sene içinde dünyanın en dominant takımlarından birine dönüştük, CS2'de en iyi 2 mapimizi kaybettik.

Katılıyorum, buralara sanki kolay geldikte kolay ilerleyemiyoruz gibi duruyor, Eternal Fire'da xantares olmasa top 20'ye bile zor çıkardık, 2 maç izleyip -jer -xanti yazıp duruyorlar, en toxic com'lardan birine sahibiz maalesef.

Çok istiyorsunuz ya -jer -xanti kimleri alacağız onların yerine?

Kardeşim, ülkende bırak IGL'i oyuncu bile yetişmiyo'. Ne saçmalıyosun sen?
Calyx ve imoRRR yollanmalı artık dediğimizde de aynı şeyler söyleniyordu, bugün dünyadaki her takımda oynayabilecek Wicadia ve jottAAA'ya sahibiz. Demek ki akademiye gerekli önem verilince ülkeden oyuncu yetişiyormuş.

İki maç izleyip, gelip yorum yapmıyorum. Yeşil sitede bile 2021'de açılmış konularım var takım ile ilgili. Sana burada bir şey de kanıtlama zorunluluğum yok, daha fazla saçmalama diye yazıyorum.

4 sene içinde dominant bir takım falan olmadın. Wicadia transferinden sonra artan ve jottAAA'nın da gelmesiyle desteklenen firepower sayesinde oldun.
Gayet de oldun, 4 senede Tier 4'ten Tier 1'e çıktın. Bunun en büyük sebebi IGL yoksunluğuna bağlı olarak eksilen firepowerdı.
Xantares ve Woxic IGL iken performansları ne kadar düşmüş azıcık bak, bu detayları bilmediğiniz için kolay yorum yapması.
Bilmiyorsanız yorum yapmayın.

Direkt Xantares'in gönderilmesi lazım. Her maçta morali bozuluyor, morali bozuldukça da performansı düşüyor. Maj3R'in de gönderilmesi gerekiyor, zaten çok kötü oynuyor.

Jeri anlıyorumda xantares yerine kim gelecek? Xfloud dersen patlarım.
Xanti çok tuhaf peekler atıyor o tuhaf peekleri azaltırsa normale döner diye düşünüyorum.

Calyx ve imoRRR yollanmalı artık dediğimizde de aynı şeyler söyleniyordu, bugün dünyadaki her takımda oynayabilecek Wicadia ve jottAAA'ya sahibiz. Demek ki akademiye gerekli önem verilince ülkeden oyuncu yetişiyormuş.
Wicadia'nın çıkacağı çok beliydi. Samet abi de aynı şekilde.
İmorr'lu kadronun sorunu herkesin IGL denenmesinden ötürü belirli bir taktik oturtamamış olmasıydı.
Sığ bakış açınız var.

Jeri anlıyorumda xantares yerine kim gelecek? Xfloud dersen patlarım.
Xanti çok tuhaf peekler atıyor o tuhaf peekleri azaltırsa normale döner diye düşünüyorum.
Asıl xantiyi anlayıp Jer'i anlamamak lazım, Jer dışında IGL YOK YOK!
YOK!
YOK!

Gayet de oldun, 4 senede Tier 4'ten Tier 1'e çıktın. Bunun en büyük sebebi IGL yoksunluğuna bağlı olarak eksilen firepowerdı.
Xantares ve Woxic IGL iken performansları ne kadar düşmüş azıcık bak, bu detayları bilmediğiniz için kolay yorum yapması.
Bilmiyorsanız yorum yapmayın.
Niye bu kadar korumaya çalışıyorsun? Tam olarak kimsin, kendini tanıtır mısın? İsmail senin akraban mı?

@efebatiin xfl0ud'un bu takımda yeri yok. Onun kendini geliştirmesi için bir Avrupa takımına ihtiyacı var. Şu anki konumundan onu alıp 5 Türk denemesi için kullanmak büyük israf olur, gerek yok.

Şu an XANTARES gönderilecekse bile, gerekirse akademiden yerine 2 tane eli kolu tutan biri çekilmeli. Takım belki uzun bir süre belli bir standardın altında oynar ama elbet bir gün gene ait olduğu yere gelir.

Xantaresle aynı vurabilen ve mentali iyi olan birini bulun o zaman bekliyorum.
Mentali iyi birisi mi? :D