- Makaleler
- 2
Direkt XANTARES’in gönderilmesi lazım. Her maçta morali bozuluyor, morali bozuldukça da performansı düşüyor. Maj3r’in de gönderilmesi gerekiyor, zaten çok kötü oynuyor.
İki maç izleyip fanatik olan kadrodan oldukları için normaldir, Eternal fire kurulurken issa falan vardı kadroda. 4 sene içinde dünyanın en dominant takımlarından birine dönüştük, CS2'de en iyi 2 mapimizi kaybettik.
Yerine adam bul, İsmail abinin uçak biletlerini almazsam namerdim.Direkt XANTARES’in gönderilmesi lazım. Her maçta morali bozuluyor, morali bozuldukça da performansı düşüyor. Maj3r’in de gönderilmesi gerekiyor, zaten çok kötü oynuyor.
Calyx ve imoRRR yollanmalı artık dediğimizde de aynı şeyler söyleniyordu, bugün dünyadaki her takımda oynayabilecek Wicadia ve jottAAA'ya sahibiz. Demek ki akademiye gerekli önem verilince ülkeden oyuncu yetişiyormuş.Kardeşim, ülkende bırak IGL'i oyuncu bile yetişmiyo'. Ne saçmalıyosun sen?
Gayet de oldun, 4 senede Tier 4'ten Tier 1'e çıktın. Bunun en büyük sebebi IGL yoksunluğuna bağlı olarak eksilen firepowerdı.İki maç izleyip, gelip yorum yapmıyorum. Yeşil sitede bile 2021'de açılmış konularım var takım ile ilgili. Sana burada bir şey de kanıtlama zorunluluğum yok, daha fazla saçmalama diye yazıyorum.
4 sene içinde dominant bir takım falan olmadın. Wicadia transferinden sonra artan ve jottAAA'nın da gelmesiyle desteklenen firepower sayesinde oldun.
Direkt Xantares'in gönderilmesi lazım. Her maçta morali bozuluyor, morali bozuldukça da performansı düşüyor. Maj3R'in de gönderilmesi gerekiyor, zaten çok kötü oynuyor.
Wicadia'nın çıkacağı çok beliydi. Samet abi de aynı şekilde.Calyx ve imoRRR yollanmalı artık dediğimizde de aynı şeyler söyleniyordu, bugün dünyadaki her takımda oynayabilecek Wicadia ve jottAAA'ya sahibiz. Demek ki akademiye gerekli önem verilince ülkeden oyuncu yetişiyormuş.
Asıl xantiyi anlayıp Jer'i anlamamak lazım, Jer dışında IGL YOK YOK!Jeri anlıyorumda xantares yerine kim gelecek? Xfloud dersen patlarım.
Xanti çok tuhaf peekler atıyor o tuhaf peekleri azaltırsa normale döner diye düşünüyorum.
Niye bu kadar korumaya çalışıyorsun? Tam olarak kimsin, kendini tanıtır mısın? İsmail senin akraban mı?Gayet de oldun, 4 senede Tier 4'ten Tier 1'e çıktın. Bunun en büyük sebebi IGL yoksunluğuna bağlı olarak eksilen firepowerdı.
Xantares ve Woxic IGL iken performansları ne kadar düşmüş azıcık bak, bu detayları bilmediğiniz için kolay yorum yapması.
Bilmiyorsanız yorum yapmayın.
Mentali iyi birisi mi?Xantaresle aynı vurabilen ve mentali iyi olan birini bulun o zaman bekliyorum.