Bütçe
3.000 TMT

Bruhistan

Başarılı
Merhaba, nostalji bazlı ve de PC'de oynayamadığım bazı oyunları konsolda denemek istiyorum. Şimdi, 2.el ilanlara baktım Xbox 360 bana uygun gibi geldi. (Siyah S kasa, FMCB'Li içinde 35 oyun 1500 TMT) Ama, PS3'ü de düşünmedim değil. (12 oyunlu, MultiMAN'lı, Slim kasa 2300 TMT) Yaşadığım ülkede Xbox pek yaygın bir konsol değil. Eğer ileride sorun çıkarsa, parçasını falan bulamam diye tereddüt ediyorum. PS ise burada yaygın bu yüzden fiyatını az da olsa şişirip satıyorlar. Parçası, servisi falan bulunabiliyor. Xbox hiç kullanmadım. Hangisini seçmeliyim? Bir de 2.el alırken nelerine dikkat etmeliyim? Bütçem 3000 TMT.

Merhaba, nostalji bazlı ve de PC'de oynayamadığım bazı oyunları konsolda denemek istiyorum. Şimdi, 2.el ilanlara baktım Xbox 360 bana uygun gibi geldi. (Siyah S kasa, FMCB'Li içinde 35 oyun 1500 TMT) Ama, PS3'ü de düşünmedim değil. (12 oyunlu, multimanlı, Slim kasa 2300 TMT) Yaşadığım ülkede Xbox pek yaygın bir konsol değil. Eğer ileri de sorun çıkarsa, parçasını falan bulamam diye tereddüt ediyorum. PS ise burada yaygın bu yüzden fiyatını az da olsa şişirip satıyorlar. Parçası, servisi falan bulunabiliyor. Xbox hiç kullanmadım. Hangisini seçmeliyim? Birde 2.el alırken nelerine dikkat etmeliyim? Bütçem 3000 TMT.
Xbox 360 tercih ederdim. PS'e bir türlü ısınamadım.

Bu Xbox 360'larda Kırmızı/Sarı ışık diye kronik sorunu var mış. Fat'larda yaygınmış ama Slim'lerde ortaya çıkar mı bu sorun?
Hocam bildiğim kadarıyla FAT kasalarda RROD olan durum Slim modellerinde yok. Zaten FAT kasalarda kronik bir sorundu. Cihazlarında eski olması sebebiyle Slim modellerinde donanım veya başka bir sorun olur mu onu garanti edemiyorum.