Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ürünü 1 Mayıs da sipariş ettim. Garanti ise 14 Nisandan itibaren gösteriyor. Kol sizce ikinci el mi? Hepsiburada üzerinden satın aldım satıcı da hepsiburadaydı bu arada Xbox bandrolü üzerindeydi ve kutu tertemizdi. Aynı şekilde gamepad de öyle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-15 183606.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-15 183606.webp
    21 KB · Görüntüleme: 92
Çözüm
İkinci el değil. Bilinen bir sorun bu Microsoft'taki. Canlı desteğe yazıp fatura atarsanız güncelliyorlar hemen.
İkinci el değil. Bilinen bir sorun bu Microsoft'taki. Canlı desteğe yazıp fatura atarsanız güncelliyorlar hemen.

Zaten çok temiz cihaz gayet de memnunum sadece 16 gün eksik görünce garantiyi bir şüphe duydum ama siz sağ olun aydınlattınız beni. Ürünün sıfır olduğunu anlamış oldum böylece keza önemli olan da faturaymış zaten fatura da yazan tarih ama ben yine de yakın zamanda güncelleme yaparım. 16 günde 16 gündür sonuçta teşekkürler.

Son olarak bir şey daha soracağım 2020 yazıyor o nedir? Bir de benim Controller Pulse red ama görseldeki Carbon Black. @Toby Fox

Zaten çok temiz cihaz gayet de memnunum sadece 16 gün eksik görünce garantiyi bir şüphe duydum ama siz sağ olun aydınlattınız beni. Ürünün sıfır olduğunu anlamış oldum böylece keza önemli olan da faturaymış zaten fatura da yazan tarih ama ben yine de yakın zamanda güncelleme yaparım. 16 günde 16 gündür sonuçta teşekkürler.
Bende de 2 veya 3 ay fazla görünüyordu, hak geçmesin diye düzelttirdim 😅

2020 yazması controllerın o tarih de üretildiğini mi gösteriyor yoksa modelin o tarihte çıkış yaptığını mı? Yani benim elimdeki Controller şu an 2020 de üretilmemiştir herhalde değil mi sanırım herkes de 2020 yazıyor.

Bende de 2 veya 3 ay fazla görünüyordu, hak geçmesin diye düzelttirdim 😅

Bu ülkeye sizin gibi insanlar lazım hocam vallahi. Ben yine de önemli olan fatura da olsa bırkamam Microsoft'a 16 günümü :D

Son olarak bir şey daha soracağım 2020 yazıyor o nedir? Bir de benim Controller Pulse red ama görseldeki Carbon Black. @Toby Fox
2020 yazan kolun o renginin çıkış tarihi. Fotoğraf olarak siyah koyuyorlar hep, sıkıntı yok.

1747325811551.webp

Bende böyle.

Önemli değil, takılmanıza gerek yok öyle şeylere hocam.

İşsiz gibi araştırdım Pulse red Controller aralık başında 2020 de duyurulmuş. 9 şubat 2021 da ise satışa sunulmuş. Siyah, beyaz ve maviden sonra çıkış gerçekleştirmiş. Controller da duyurulma tarihini baz alıyor ve o yüzden 2020 yazıyormuş. Yani dediğiniz gibi üretilme tarihi değil rengin duyurulma tarihini baz alıyormuş Xbox burada. :D

Bir bilgi daha vereyim Çin de ise duyurulduktan 1 hafta sonra yani 2020 yılı içerisinde aralık ayında satışa sunulmuş Pulse red olarak. Türkiye ve diğer Avrupa bölgelerine ise 9 şubat ve sonrasında çıkış yapmış.