ExellionTR 39

Üstün
Elimde Amazon'dan aldığım hatasız, 2026'ya kadar garantili Xbox 9. nesil kontrolcü (pembe) var. Yanında GP Recyko'nun 2'li şarj aleti ve pilleriyle birlikte satıp (₺2.500 civarı bir fiyat düşünüyorum, çok kullanılmadı, kozmetik olarak sıfır ayarında, sizce fiyat nasıl?) GameSir Cyclone 2 almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir, uzun ömürlülük ve kullanım açısından mantıklı olur mu? Yalnızca hikaye odaklı ve kolla daha rahat ettiğim (Spider-Man, GoW, Witcher, FIFA, Forza, Tsushima, ETS gibi) oyunlarda kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Amazon'dan aldığım hatasız, 2026'ya kadar garantili Xbox 9. nesil kontrolcü (pembe) var. Yanında GP Recyko'nun 2'li şarj aleti ve pilleriyle birlikte satıp (₺2.500 civarı bir fiyat düşünüyorum, çok kullanılmadı, kozmetik olarak sıfır ayarında, sizce fiyat nasıl?) GameSir Cyclone 2 almayı düşünüyorum. Öneriniz nedir, uzun ömürlülük ve kullanım açısından mantıklı olur mu? Yalnızca hikaye odaklı ve kolla daha rahat ettiğim (Spider-Man, GoW, Witcher, FIFA, Forza, Tsushima, ETS gibi) oyunlarda kullanacağım.
Alınır, pc için düşünmeden alınacak bir kol cyclone 2

Alınır, çok çok daha iyi bir kol.
Alınır, pc için düşünmeden alınacak bir kol cyclone 2

Teşekkür ederim. Sizce 9. nesil + pil için düşündüğüm satış fiyatı nasıl veya bir fiyat öneriniz olur mu? Forumlarda 2. el ilan kısmında da konu açmak istiyorum. İnsanlar yalnızca kontrolcülere sarı sitede ve Letgo'da ortalama 2 - 2.5 arası fiyat yazmışlar.

Bence fiyatı güzel. Şarj aleti ve pilin fiyatını bilmiyorum ama 0 kol almaktan daha mantıklı olur alıcılar için
Teşekkür ederim. Sizce 9. nesil + pil için düşündüğüm satış fiyatı nasıl veya bir fiyat öneriniz olur mu? Forumlarda 2. el ilan kısmında da konu açmak istiyorum. İnsanlar yalnızca kontrolcülere sarı sitede ve Letgo'da ortalama 2 - 2.5 arası fiyat yazmışlar.

Bence fiyatı güzel. Şarj aleti ve pilin fiyatını bilmiyorum ama 0 kol almaktan daha mantıklı olur alıcılar için.

Kolun sıfır fiyatı ( pembe renk ) 3100 ₺ civarı, pil + şarj cihazı da 700 ₺ civarında şu an. 2500 civarına vermeyi düşünüyordum ben de pazarlıkla. Teşekkür ederim. Aklımda 8BitDo Ultimate 2C vardı fakat dün Cyclone 2'yi keşfedince ona yöneldim.

Kolun sıfır fiyatı ( pembe renk ) 3100 ₺ civarı, pil + şarj cihazı da 700 ₺ civarında şu an. 2500 civarına vermeyi düşünüyordum ben de pazarlıkla. Teşekkür ederim. Aklımda 8BitDo Ultimate 2C vardı fakat dün Cyclone 2'yi keşfedince ona yöneldim.
Daha yüksekten açmanız ilanı daha iyi olacaktır o halde, 3100 veya 3000 yazılabilir

Daha yüksekten açmanız ilanı daha iyi olacaktır o halde, 3100 veya 3000 yazılabilir.

Teşekkür ederim fikirleriniz için. Ben de öyle düşünüyordum, 2900-3000 civarına açılıp 2500'e kadar duruma göre inilebilir. Tekrardan sağ olun.

@Katipke hocam Xbox kolunu bugün söylediğim rakamdan satıp alıcıya kargoladım.

Son düzenleme:
@Katipke hocam Xbox kolunu bugün söylediğim rakamdan satıp alıcıya kargoladım.
Hayırlı olsun hocam, ben de bu sürede yarış oyunu dışına çıkıp hem fps hem de hikayeli oyun olsun diye half life 2 oynamaya başladım kolla, insanların neden bu kadar hikayeli oyun sevdiğini anlıyorsun oynarken

Hayırlı olsun hocam, ben de bu sürede yarış oyunu dışına çıkıp hem FPS hem de hikayeli oyun olsun diye Half-Life 2 oynamaya başladım kolla, insanların neden bu kadar hikayeli oyun sevdiğini anlıyorsun oynarken.

Teşekkür ederim hocam. Reddit'ten ufak çaplı araştırmalar yapıyorum ben de yabancı kullanıcılar neler yazmış, cyclone 2 ile hangi kolları kıyaslamışlar vs. diye, büyük ihtimalle Amazon'dan Cyclone 2 sipariş edeceğim, a b x y tuşlarının mouse gibi tıklamalı olmasına da bayıldım, uzun kullanımda yormayacak, sürekli basması kolay olacak gibi duruyor. Xbox kolu bir süre sonra mahvediyordu beni. Bu arada videonuzu da izledim, elinize sağlık çok detaylı anlatmışsınız.
Çok iyi yapmışsınız, özellikle hikayeli, RPG türündeki oyunlar kol ile oynamaya alışınca bir başka keyifli oluyor. Türü sevmesen de kol ile başlayınca oynatıyor bir şekilde, oyuna çekiyor. Spider-Man, GoW, Witcher, Skyrim ve belki de onlarca oyunu hep kol ile oynamayı tercih ettim, hem daha konforlu hem daha hissiyatlı geliyor bana. Keza ETS 2 veya forza tarzı oyunlarda da kol ile bir başka güzel oluyor.

Son düzenleme: