Xbox 9. nesil controller satılıp Cyclone 2 alınır mı?

Hocam ilk gamepadimi bile mekanik tuşlu aldım ki (gene GameSir markasından) kablolu ve hall effecti olmamasına rağmen Xbox kolundan daha güzel ve daha hassas bir koldu bence. Mekanik tuşlar ciddi manada kolun hissiyatını güzelleştiriyor. Geri bildiriminiz için de çok sağ olun hocam, her seferinde kendimi geliştirmeye ve daha ayrıntılı anlatmaya çalışıyorum. İleride eğer üşenmezsem polling uygulamasındansa prometheus ile de gecikme testi yaparım belki. Hatta circularity ve stick centering kısmını da gamepadla sitesindeki uygulamalar ile deneyebilirim belki ama şu anki yaptıklarım bile çoğu kol için fazlasıyla yeterli testler aslında.

İncelemenizi çok beğendim, yabancı kanallarda olduğu gibi gayet detaylı anlatmışsınız. Eksiği yok fazlası var . Zaten gördüğüm kadarıyla Türkçe olarak bir tek siz incelemişsiniz. Bana ve alacak birçok kişiye faydası oldu. Tekrardan emeğinize sağlık. Gizala müşteri temsilcisiyle görüştüm ben de az önce, Amazon'dan veya kendi sitelerinden almanın hiçbir farkı yok dedi, Amazon ilanlarında şarj cihazıyla ilgili bilgi ve resim görememiştim ama var mış. Yani kutu içeriği, garanti süreci vs. aynı dedi. Bu da burada dursun merak eden olur belki.
Bu arada sizin konunuzda görmüştüm sanırım yurt dışından aldınız siz kolu. Endless Kaan hocam yönlendirmişti yanlış hatırlamıyorsam. Onunla ilgili dün soracaktım size fakat kontrol ettiğimde fiyat neredeyse 2400 ₺ civarlarına geliyordu, çok fazla fark olmadığı ve beyaz rengi de hoşuma gittiği için buradan alıp geçeyim dedim.

Beyaz rengi de benim çok hoşuma gitmişti ama hazır daha ucuzken alayım diyerek almıştım. Nerden alırsanız alın çok sağlam servisleri var, ben whatgeek in garanti servisine gerçekten şaşırıyorum

Beyaz rengi de benim çok hoşuma gitmişti ama hazır daha ucuzken alayım diyerek almıştım. Nerden alırsanız alın çok sağlam servisleri var, ben whatgeek in garanti servisine gerçekten şaşırıyorum

Amazon'dan aldım şimdi ben de hocam .

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın

Çok teşekkür ederim. Kol elime ulaştı hocam. Uygulamasını indirip biraz kurcaladım fakat çoğu anlamadığım şeylerdi. Bakalım sizin videonuz başta olmak üzere rehber videolarından izleyerek çözeceğim artık neyin neye yaradığını

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Sol analogda kararma mevcut mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…