Teşekkür ederim hocam. Reddit'ten ufak çaplı araştırmalar yapıyorum ben de yabancı kullanıcılar neler yazmış, Cyclon'e 2 ile hangi kolları kıyaslamışlar vs. diye, büyük ihtimalle Amazon'dan Cyclon'e 2 sipariş edeceğim, a b X y tuşlarının mouse gibi tıklamalı olmasına da bayıldım, uzun kullanımda yormayacak, sürekli basması kolay olacak gibi duruyor. Xbox kolu bir süre sonra mahvediyordu beni. Bu arada videonuzu da izledim, elinize sağlık çok detaylı anlatmışsınız.
Çok iyi yapmışsınız, özellikle hikayeli, RPG türündeki oyunlar kol ile oynamaya alışınca bir başka keyifli oluyor. Türü sevmesen de kol ile başlayınca oynatıyor bir şekilde, oyuna çekiyor. Spider-Man, GoW, Witcher, Skyrim ve belki de onlarca oyunu hep kol ile oynamayı tercih ettim, hem daha konforlu hem daha hissiyatlı geliyor bana. Keza ETS 2 veya Forza tarzı oyunlarda da kol ile bir başka güzel oluyor.
Hocam ilk gamepadimi bile mekanik tuşlu aldım ki (gene GameSir markasından) kablolu ve hall effecti olmamasına rağmen Xbox kolundan daha güzel ve daha hassas bir koldu bence. Mekanik tuşlar ciddi manada kolun hissiyatını güzelleştiriyor. Geri bildiriminiz için de çok sağ olun hocam, her seferinde kendimi geliştirmeye ve daha ayrıntılı anlatmaya çalışıyorum. İleride eğer üşenmezsem polling uygulamasındansa prometheus ile de gecikme testi yaparım belki. Hatta circularity ve stick centering kısmını da gamepadla sitesindeki uygulamalar ile deneyebilirim belki ama şu anki yaptıklarım bile çoğu kol için fazlasıyla yeterli testler aslında.