Hocam kol nasıl peki? Oyunlarda titreşim özellikleri, geri bildirimleri vs iyi çalışıyor mu? Xbox kolunda Forza horizon5 oynarken yolu resmen hissettiriyordu bunda da oyle mi?

Hocam kol nasıl peki? Oyunlarda titreşim özellikleri, geri bildirimleri vs iyi çalışıyor mu? Xbox kolunda Forza horizon5 oynarken yolu resmen hissettiriyordu bunda da oyle mi?
Fh4 oynuyorum yolun titreşim hissiyatı bence güzel. Aynı zamanda f1 de oynuyorum tekerlerin yola tutunması önemli sürerken bunu hissetmek gerek ve bence bu konuda da başarılı

Hocam kol nasıl peki? Oyunlarda titreşim özellikleri, geri bildirimleri vs iyi çalışıyor mu? Xbox kolunda Forza Horizon5 oynarken yolu resmen hissettiriyordu bunda da oyle mi?

Oyunlarda henüz test etme imkanım olmadı. Kabaca bir denedim, tuş hissiyatları gayet güzel, a b X y tuşlarının mekanik olması bayağı kullanışlı, uzun saatler oynarken parmakları yormayacak gibi. Titreşimini uygulaması üzerinden denedim gayet sağlam çalışıyor, geri bildirimi iyi. Malzeme kalitesi de bana göre gayet iyi ve yeterli. Xbox koluna göre daha hafif geldi bana. Şarj standı çok büyük nimet, bayağı kaliteli yapmışlar. Şarja takıp denedim, sorunsuz şarj ediyordu. Yalnız RGB olayını tam ayarlayamadım, Xbox kolunda kol açıkken ortada yanan ışık gibi bu kolda da bir ışık yansa güzel olurdu ama RGB'yi kapatınca tüm ışıklar gidiyor. @Katipke bu işin piri, ona danışarak almıştım kolu, sağ olsun sorularımı cevapsız bırakmadı. YouTube'da kendisinin kolu incelediği bir video da var izlemenizi öneririm.

2. kolda da oldu müsait olursam hafta sonu arayabilirim. Sizde kullanın biraz da doğrulamış olayım:D

Hocam belki de beyaz renkten dolayıdır. Bakalım kullandıkça göreceğiz. Katipke siyah rengini kullanıyordu, bu tür bir sorun yaşamadı o sanırım. WhatGeek'ten siyahını da alabilirdim ama beklememek ve yurtdışıyla uğraşmamak için Amazon'dan beyazını alıp geçtim ben de. Rengi de çok hoşuma gitti açıkçası.