Pilli olması bile büyük bir eksiklik. Sadece malzeme kalitesi iyi onun dışında bir artısı yok.

O konuda haklısınız, onun için şarjlı pil alacağım yakın zamanda. Ama cidden şu an 3000 4.000 TL verebilecek bir para durumum yok maalesef. Kararlaştırmıştım yaptırmayı ama şimdi siz değmez deyince yine boşluğa düştüm :/

Pilli olması bile büyük bir eksiklik. Sadece malzeme kalitesi iyi onun dışında bir artısı yok.

8BitDo Ultimate en mantıklısı ama o kadar param yok işte. Bir de stick drift sorunu olan bir gamepadi maksimum 1600 TL'ye falan satabilirim. Bilemedim ya.

Son düzenleme:
O konuda haklısınız, onun için şarjlı pil alacağım yakın zamanda. Ama cidden şu an 3000 4.000 TL verebilecek bir para durumum yok maalesef. Kararlaştırmıştım yaptırmayı ama şimdi siz değmez deyince yine boşluğa düştüm :/

8BitDo Ultimate en mantıklısı ama o kadar param yok işte. Bir de stick drift sorunu olan bir gamepadi maksimum 1600 TL'ye falan satabilirim. Bilemedim ya.

8Bitdo Ultimate balon bir gamepad. Fiyatı çok ucuzken alınabilirliliği vardı ancak elindeki gamepadden 8Bitdo Ultimate'ye geçersen lanet edersin. Tetikleri leş gibi çünkü hissiyat açısından. Ergonomisi de o kadar iyi değil.

Bu yorumumu Ultimate'yi ve 9. nesil Xbox'ı kullanmış birisi olarak yapıyorum aklın karışmasın.

8BitDo Ultimate balon bir gamepad. Fiyatı çok ucuzken alınabilirliliği vardı ancak elindeki gamepadden 8BitDo Ultimate'ye geçersen lanet edersin. Tetikleri leş gibi çünkü hissiyat açısından. Ergonomisi de o kadar iyi değil.

Bu yorumumu Ultimate'yi ve 9. nesil Xbox'ı kullanmış birisi olarak yapıyorum aklın karışmasın.

Tamamdır teşekkürler, peki ortalama 3500 4000 bandından önerebileceğiniz Xbox Series S ile uyumlu olan bir gamepad var mı? Yine satışa koydum erken satabilirsem alırım belki. Olmazsa en mantıklısı hall effect ile modifiye etmek şimdilik.

Tamamdır teşekkürler, peki ortalama 3500 4000 bandından önerebileceğiniz Xbox Series S ile uyumlu olan bir gamepad var mı? Yine satışa koydum erken satabilirsem alırım belki. Olmazsa en mantıklısı hall effect ile modifiye etmek şimdilik.

Konsol ile uyumluluk konusunda hiç bilgim yok açıkçası. O konuda @Toby Fox yardım eder.

Ben Gamesir Cyclone 2 kullanıyorum çok uzun süredir. O iyidir. Başka gamepad varsa da önerirler zaten.

Yeni nesil hall effect sattığını söyleyen güvenilir bir satıcı buldum bol yorumlar ile. İç dış temizlik de yapıyormuş yaparken. Sensör başına 700 TL alıyor, el işçiliği ile beraber toplam 1400 TL gibi bir fiyat yapıyor.

@H2onya
Bılemedımde bence verılır uzun sure kullancaksan yeni nesil kol almayacaksan verılır bence.

Bılemedımde bence verılır uzun sure kullancaksan yeni nesil kol almayacaksan verılır bence.
Burda xbox kolunu 1000 yapıyor dualsenseyi 1500 e.

Burda xbox kolunu 1000 yapıyor dualsenseyi 1500 e.
Ben logitech f710 u bi 8 yıl kullandım mesela.

Oldukça fazla yorumu var kendisinin, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum durmadan fotoğrafta gönderiyormuş. Ya aslında şöyle bakıyorum olaya. Xbox gamepadleri hissiyat olarak en çok hoşuma giden gamepadler. Gerek ergonomisi falan olsun. Zaten buna hall effect taksam uzun yıllar götürür değil mi? O zaman ekstra Game pad için para vermeye gerek yok gibi düşünüyorum.
Bu sefer trigger tuşlarından gol yiyebilirsiniz ama onlar sticklere nazaran daha uzun ömürlü olduğu için yine sıkıntı olacağını sanmam kısa vadede.

Hem xbox hem pc uyumlu bunu buldum ama bu da kablolu bee keşke kablosuz olsa. Gamesir gamepad konusunda kral benim gözümde.

Son düzenleme: