Detaylar
Kim cevapladı?Çok fazla kesinlikle. Gamepadin yarısı kadar ücret aliyor.
Ethem Efe
Üstün
Çok fazla kesinlikle. Gamepadin yarısı kadar ücret aliyor.
Başka yerlere sordum analog başı 1.000 TL alıyorlar. En ucuzu bu sanırım.
Çok fazla kesinlikle. Gamepadin yarısı kadar ücret aliyor.
Orası öyle ancak paramda yok yeni gamepad alacak. Zaten hall effect taksam uzun süreler yeni gibi götürmez mi?
Ethem Efe
Üstün
Yaklaşık o paraya Full hall effect gamepadler satılıyor zaten yerinizde olsam bir tane alır geçerim. Konsolda kullanıyorsanız bilemem ama PC de kullanıyorsanız en mantıklısı bu gibi.
İkisi içinde kullanacağım. Uyumlu olması lazım, 1400 gibi bir fiyata kaliteli hall effect bulabileceğimi sanmıyorum bir de.
Myers
Yetkin
O zaman bir şey diyemem, uyumlu olmaz çünkü. Yaptığı işe garanti veren bir yere yaptırın ama.İkisi içinde kullanacağım. Uyumlu olması lazım, 1400 gibi bir fiyata kaliteli hall effect bulabileceğimi sanmıyorum bir de.
Ethem Efe
Üstün
O zaman bir şey diyemem, uyumlu olmaz çünkü. Yaptığı işe garanti veren bir yere yaptırın ama.
Oldukça fazla yorumu var kendisinin, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum durmadan fotoğrafta gönderiyormuş. Ya aslında şöyle bakıyorum olaya. Xbox gamepadleri hissiyat olarak en çok hoşuma giden gamepadler. Gerek ergonomisi falan olsun. Zaten buna hall effect taksam uzun yıllar götürür değil mi? O zaman ekstra Game pad için para vermeye gerek yok gibi düşünüyorum.
Değmez. O parayı vereceğine elindekini satıp hall effectten iyi TMR gamepad bile alırsın büyük ihtimalle.
Ethem Efe
Üstün
Değmez. O parayı vereceğine elindekini satıp hall effectten iyi tmr gamepad bile alırsın büyük ihtimalle.
Elimdekini satabileceğimi sanmıyorum yakın zamanda, Kıbrıs'ta yaşıyorum bir de bulmak zor o tarz aletleri maalesef.
Değmez. O parayı vereceğine elindekini satıp hall effectten iyi tmr gamepad bile alırsın büyük ihtimalle.
Neden değmez peki? Gamepad zaten memnun ediyor. Sadece stick drift var 2. el olduğu için. Onuda hall effect ile düzeltsem uzun zaman sıkıntı yaşamam zaten değil mi? Yeni bir gamepad için ekstra para vermenin anlamını çıkaramadım pek.
Elimdekini satabileceğimi sanmıyorum yakın zamanda, Kıbrıs'ta yaşıyorum bir de bulmak zor o tarz aletleri maalesef.
Neden değmez peki? Gamepad zaten memnun ediyor. Sadece stick drift var 2. el olduğu için. Onuda hall effect ile düzeltsem uzun zaman sıkıntı yaşamam zaten değil mi? Yeni bir gamepad için ekstra para vermenin anlamını çıkaramadım pek.
Pilli olması bile büyük bir eksiklik. Sadece malzeme kalitesi iyi onun dışında bir artısı yok.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-