Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Yeni nesil hall effect sattığını söyleyen güvenilir bir satıcı buldum bol yorumlar ile. İç dış temizlik de yapıyormuş yaparken. Sensör başına 700 TL alıyor, el işçiliği ile beraber toplam 1400 TL gibi bir fiyat yapıyor.

@H2onya

Yaklaşık o paraya full hall effect gamepadler satılıyor zaten yerinizde olsam bir tane alır geçerim. Konsolda kullanıyorsanız bilemem ama pc de kullanıyorsanız en mantıklısı bu gibi.

Yaklaşık o paraya Full hall effect gamepadler satılıyor zaten yerinizde olsam bir tane alır geçerim. Konsolda kullanıyorsanız bilemem ama PC de kullanıyorsanız en mantıklısı bu gibi.

İkisi içinde kullanacağım. Uyumlu olması lazım, 1400 gibi bir fiyata kaliteli hall effect bulabileceğimi sanmıyorum bir de.

O zaman bir şey diyemem, uyumlu olmaz çünkü. Yaptığı işe garanti veren bir yere yaptırın ama.

Oldukça fazla yorumu var kendisinin, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum durmadan fotoğrafta gönderiyormuş. Ya aslında şöyle bakıyorum olaya. Xbox gamepadleri hissiyat olarak en çok hoşuma giden gamepadler. Gerek ergonomisi falan olsun. Zaten buna hall effect taksam uzun yıllar götürür değil mi? O zaman ekstra Game pad için para vermeye gerek yok gibi düşünüyorum.

Değmez. O parayı vereceğine elindekini satıp hall effectten iyi tmr gamepad bile alırsın büyük ihtimalle.

Elimdekini satabileceğimi sanmıyorum yakın zamanda, Kıbrıs'ta yaşıyorum bir de bulmak zor o tarz aletleri maalesef.

Değmez. O parayı vereceğine elindekini satıp hall effectten iyi tmr gamepad bile alırsın büyük ihtimalle.

Neden değmez peki? Gamepad zaten memnun ediyor. Sadece stick drift var 2. el olduğu için. Onuda hall effect ile düzeltsem uzun zaman sıkıntı yaşamam zaten değil mi? Yeni bir gamepad için ekstra para vermenin anlamını çıkaramadım pek.

Elimdekini satabileceğimi sanmıyorum yakın zamanda, Kıbrıs'ta yaşıyorum bir de bulmak zor o tarz aletleri maalesef.

Neden değmez peki? Gamepad zaten memnun ediyor. Sadece stick drift var 2. el olduğu için. Onuda hall effect ile düzeltsem uzun zaman sıkıntı yaşamam zaten değil mi? Yeni bir gamepad için ekstra para vermenin anlamını çıkaramadım pek.

Pilli olması bile büyük bir eksiklik. Sadece malzeme kalitesi iyi onun dışında bir artısı yok.