Xbox 9. nesil kolum var, üstteki ışıklı Xbox logosuna kulağımı dayadığımda ufak bir cızırtı sesi var. Bu durum normal midir?
Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Bu adamın başına neden olur olmadık olaylar geliyor ben hala çözemedim ya.Xbox 9. nesil kolum var, üstteki ışıklı Xbox logosuna kulağımı dayadığımda ufak bir cızırtı sesi var. Bu durum normal midir?
Muhtemelen ışıklandırmadan geliyordur o Kaanım. Sorun var diye düşünüyorsan değişim talebinde bulun istersen.
Evet, videoya alsam ses duyulur mu bilmiyorum, çok tiz bir ses.Çok ilginç, internette bile böyle bir şey bulamadım. Logo kısmından baya cızırtı sesi mi geliyor? Videoya alabilir misin?
Kullanım açısından sıkıntı yaratmiyor, değişime gerek olmadığını düşünüyorum açıkçası.Bu adamın başına neden olur olmadık olaylar geliyor ben hala çözemedim ya.
Muhtemelen ışıklandırmadan geliyordur o Kaanım. Sorun var diye düşünüyorsan değişim talebinde bulun istersen.
SF26
Üstün
O zaman salla kanka, onları kâle almaya başlayınca acayip takıntı yapıyor.Evet, videoya alsam ses duyulur mu bilmiyorum, çok tiz bir ses.
Kullanım açısından sıkıntı yaratmiyor, değişime gerek olmadığını düşünüyorum açıkçası.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-