Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oynayanlar bilir Steam ve korsan sürümlerinde oyunun kendi yuvarlak imleci vardır, Xbox sürümünde ise Windows imleci var ve kaybolmuyor.
Bunun çözümü var mıdır?

asdd.webp

Çözüm
Astroneer temalı imleç modu indirip Windows üzerinden tema değiştirerek o imleci kullanabilirsin hocam belki (veya farklı bir imleç). Çoğunlukla bu sorun cevapsız kalmış gibi duruyor. Doğrudan kaldırmak & değiştirmek için daha mantıklı bir şey bulamadım, ama yanlış yönlendirmek de istemem, belki vardır.
Bu sorun birileri tarafından daha dile getirilmiş, hatta desteğine bir mail falan bile atmışlar ve gördüğüm kadarıyla oyun tarafından da net bir cevap yok. Çevirip anlamını bozmak vs. yerine direkt orijinal kaynağını paylaşıyorum.

Aynı konunun sahibi böyle bir çözüm bulmuş:

Düzenleme: PC içinmiş bu, ben de başta Astroneer'in Microsoft Store versiyonu sandım.

Bu sorun birileri tarafından daha dile getirilmiş, hatta desteğine bir mail falan bile atmışlar ve gördüğüm kadarıyla oyun tarafından da net bir cevap yok. Çevirip anlamını bozmak vs. yerine direkt orijinal kaynağını paylaşıyorum.

Aynı konunun sahibi böyle bir çözüm bulmuş:

Düzenleme: PC içinmiş yahu bu.

Bu adamın yaşadığı sorun 4k'da imlecin küçük olması, benim sorunum oyunun kendi imleci yerine windows imleci olması.

Astroneer'in Microsoft Store versiyonu sandım.
Doğru anlamışsın :)

Astroneer temalı imleç modu indirip Windows üzerinden tema değiştirerek o imleci kullanabilirsin hocam belki (veya farklı bir imleç). Çoğunlukla bu sorun cevapsız kalmış gibi duruyor. Doğrudan kaldırmak & değiştirmek için daha mantıklı bir şey bulamadım, ama yanlış yönlendirmek de istemem, belki vardır.

Çözüm
Konu açmadan önce bende gördüğüm tüm kaynakları okumuştum :D
Evet tek yol bu gözüküyor, windows imlecini astroneer yapmak.

Oyunu daha 20 dakika önce falan oynadım, beni de rahatsız etti. Herhalde çözümü yok.
Gerçtekten rezil bir durum, Steam'de indirime girmesini bekleyeceğim.