Hayır öyle bir şey yok, konsol sektöründen çekilmez.Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
Hayır öyle bir şey yok, konsol sektöründen çekilmez.Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
Series S’i ne kadara alıyorsun?Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
Bitmez tabii. Ve hayır, bir Xbox fanboyu olarak yazmıyorum bunu. Ne olursa olsun, Xbox'ın hep bir kullanıcısı oluyor. O nedenle piyasadan kolay kolay çekilmez bu adamlar.Milyonlarca aktif kullanıcısı olan bir konsol biter mi?
10 11 arası en düşük.
Çift orijinal kollu kutulu temiz 512 GB model var hocam kullanmıyorum kutusuna kaldırdım. Uygun fiyata vereyim istersen.
Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
İlanı varsa at bir bakayım.Çift orijinal kollu kutulu temiz 512 GB model var hocam kullanmıyorum kutusuna kaldırdım. Uygun fiyata vereyim istersen.