KS KS BedirhanSahin Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 103 Yer Trabzon 8 Eylül 2024 #11 Kaays dedi: Ben 8BitDo alırdım, hall effect olması potansiyometreli olmasından iyidir. Daha uzun ömürlü. Genişletmek için tıkla... Bende aslında o yüzden ikisinin arasında kalmıştım.
Kaays dedi: Ben 8BitDo alırdım, hall effect olması potansiyometreli olmasından iyidir. Daha uzun ömürlü. Genişletmek için tıkla... Bende aslında o yüzden ikisinin arasında kalmıştım.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.371 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.596 8 Eylül 2024 #12 Xbox 9. nesil varken o fiyata Ultimate almam şahsen AliExpress üzerinden 1800TL'ye alınırken iyi lakin şu fiyatı vermem. Elite series 2 çok güzel bir kol hissiyatını falan çok beğeniyorum lakin 9. nesil normal bir kullanım için yeterlidir.
Xbox 9. nesil varken o fiyata Ultimate almam şahsen AliExpress üzerinden 1800TL'ye alınırken iyi lakin şu fiyatı vermem. Elite series 2 çok güzel bir kol hissiyatını falan çok beğeniyorum lakin 9. nesil normal bir kullanım için yeterlidir.