Lacan 2

Üstün
Makaleler
82
Xbox Game Pass almayı düşünüyordum. Sizce almalı mıyım? Bir sürü oyun varken Game Pass alınır mı?

Alınırsa gamepad gerektirmeyen oyunlardan öneri yaparı mısınız? Son zamandan bu yana çok şey eklenip çıkarılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi oyunların varsa Game Pass almaya gerek yok bence. Spesifik bi oyunu denemek için alıyosan al. Hangi oyunlarının olduğunu bilmediğim için oyun önerisi yapamam doğal olarak.

Dragon Age Origins önerebilirim oyun size hitap ederse ortaçağ rol yapma oyunu temasını seversiniz zevk alarak oynarsınız onun dışı eski oyun.
Assasins Creed Valhalla serisini önerebilirim, Dishonered şiddetle tavsiye ederim. Bannerlord oynayabilirsiniz zevklidir rol yapma gibi oynarsanız zevkinizi katlarsınız.
Arkadaşlarınız ile A way out, İt Takes Two olabilir. Black Ops 6 Ori oyunları yani sayamayacağım kadar çok oyun var zamanınız varsa alın seç beğen al ile oynayın pişman edecek fiyattan satılmıyor. 1 aylık hiç gamepass kullanmayanlar için 100TL'ye kod falan bulunabiliyor azıcık araştırın site belirtmek yasak diye biliyorum.

Dragon Age Origins önerebilirim oyun size hitap ederse ortaçağ rol yapma oyunu temasını seversiniz zevk alarak oynarsınız onun dışı eski oyun.
Assasins Creed Valhalla serisini önerebilirim, Dishonered şiddetle tavsiye ederim. Bannerlord oynayabilirsiniz zevklidir rol yapma gibi oynarsanız zevkinizi katlarsınız.
Arkadaşlarınız ile A way out, İt Takes Two olabilir. Black Ops 6 Ori oyunları yani sayamayacağım kadar çok oyun var zamanınız varsa alın seç beğen al ile oynayın pişman edecek fiyattan satılmıyor. 1 aylık hiç gamepass kullanmayanlar için 100TL'ye kod falan bulunabiliyor azıcık araştırın site belirtmek yasak diye biliyorum.
Dediğin oyunları biliyorum. Dishonored benim favori oyunum zaten :D
Dragon Age'i de biliyorum. Diğer oyunlar da zaten Epic Games'im de var.

Pişman edecek fiyattan satılmıyor zaten de kullanmadıktan sonra 10 TL versen boş yani.

Benim şu an aklıma takılanlar şunlar oldu: Diablo IV, Manor Lords ve Persona 3 Portable., Evil West, TUNIC.
Ne düşünüyorsun?

Dediğin oyunları biliyorum. Dishonored benim favori oyunum zaten :D
Dragon Age'i de biliyorum. Diğer oyunlar da zaten Epic Games'im de var.

Pişman edecek fiyattan satılmıyor zaten de kullanmadıktan sonra 10 TL versen boş yani.

Benim şu an aklıma takılanlar şunlar oldu: Diablo IV, Manor Lords ve Persona 3 Portable., Evil West, TUNIC.
Ne düşünüyorsun?
Saatlerce zevk alabileceğiniz oyunlar hocam pişman etmezler. Diablo 4 ve Manor Lords zaten ikisi sizi 1 ay oyalamaya yeter. 😃
Şahsen 3 aylık kod almıştım 150TL'ye bende kullanamadim oyun iştahım yoktu siz o zamanı ve zevki hala içinizde buluyorsanız alabilirsiniz.

Saatlerce zevk alabileceğiniz oyunlar hocam pişman etmezler. Diablo 4 ve Manor Lords zaten ikisi sizi 1 ay oyalamaya yeter. 😃
Şahsen 3 aylık kod almıştım 150TL'ye bende kullanamadim oyun iştahım yoktu siz o zamanı ve zevki hala içinizde buluyorsanız alabilirsiniz.
Ders çalışmak için bir süre şöyle bir sistem deneyeyim dedim: 1 saat ders + 15-30 dk oyun/gotik öykü okuma/manga okuma/çizim yapma + 1 saat ders + 1 saat soru çözümü. Dikkat problemi yaşadığım için bu şekilde bir strateji uygulayayım dedim. O oyun molasında oynanacak bir oyun lazım aslında bana. Hem çok vakit kaybettirmeyecek hem de eğlenceli. Böyle bir şey var mı aklında, yoksa benim söylediklerim de uygun mu bunun için?