@Akif, bu yazıyı yazarken yanımda Xbox 9. Nesil gamepad duruyor. Gamepad test sitesinde joystickleri hareket ettirirken bile gecikme gayet hissedilebiliyor. Düzgün bir Cyclone 2 tarzı HE gamepad'in gamepad test sitesindeki joystick hareket videosuyla Xbox 9. Nesil'in videosunu karşılaştırırsak videoda bile bariz belli.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Bende epeydir var Xbox ve DualSense. Söylediğin gibi sorunlar hissetmedim. Çünkü rekabetçi oyunlar oynanmıyor bunlarla.![]()
Oynayan oynuyor
Dediğim gibi Nova 2 Lite, super Nova veya G7 Pro alın.
@Akif, bu yazıyı yazarken yanımda Xbox 9. nesil gamepad duruyor. Gamepad test sitesinde joystickleri hareket ettirirken bile gecikme gayet hissedilebiliyor. Düzgün bir Cyclon'e 2 tarzı he Gamepad'in gamepad test sitesindeki joystick hareket videosuyla Xbox 9. Nesil'in videosunu karşılaştırırsak videoda bile bariz belli.
@kuthael Kaan hocamın dediği gibi Cyclon'e 2'de iyi bir seçenek olacaktır.
Son düzenleme:
kuthael
Uzman
Oynayan oynuyordenildiği gibi hissedilen bir gecikme var ve ikisi de iyi kollar değiller.
Dediğim gibi Nova 2 Lite, super Nova veya G7 Pro alın.
@kuthael Kaan hocamın dediği gibi Cyclon'e 2'de iyi bir seçenek olacaktır.
Sadece PC'de kullanacağım. Beyaz rengi hoşuma gittiği için GameSir Cyclon'e 2 almayı düşünüyorum ama biraz daha bütçe artırıp ASUS ROG Raikiri Pro da alabilirim.
Benim için en önemli şey:
Özelliklerinin iyi olması
Minimum gecikme (input lag mümkün olduğunca düşük olsun)
Rekabetçi oyunlarda da rahat kullanılabilmesi
Cyclon'e 2 tarafında 2.4 GHz dongle ile 1000 Hz polling rate desteklediği ve bunun input gecikmesini azaltarak daha hızlı tepki verdiği belirtiliyor.
Markayı çok bilmediğim için biraz tereddütteyim.
Raikiri Pro daha pahalı ama gerçekten performans olarak daha mı iyi, yoksa Cyclon'e 2 zaten yeterince iyi mi? Ona göre direk satın alacağım.
Bir tek Meyer Gaming Türkiye satıyor bu satıcı resmi satıcı mı? Güvenilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Raikiri Pro almayın, hiç gerek yok. GameSir, tekrar söylüyorum, bilinen ve tanınan bir firma. Kim öneri istese zaten onu öneriyoruz; Raikiri yerine G7 Pro alın, çok daha memnun edecektir.Sadece PC'de kullanacağım. Beyaz rengi hoşuma gittiği için GameSir Cyclon'e 2 almayı düşünüyorum ama biraz daha bütçe artırıp ASUS ROG Raikiri Pro da alabilirim.
Cyclon'e 2 tarafında 2.4 GHz dongle ile 1000 Hz polling rate desteklediği ve bunun input gecikmesini azaltarak daha hızlı tepki verdiği belirtiliyor.
Raikiri Pro daha pahalı ama gerçekten performans olarak daha mı iyi, yoksa Cyclon'e 2 zaten yeterince iyi mi? Ona göre direk satın alacağım.
Satıcı güvenilir.Sadece PC'de kullanacağım. Beyaz rengi hoşuma gittiği için GameSir Cyclon'e 2 almayı düşünüyorum ama biraz daha bütçe artırıp ASUS ROG Raikiri Pro da alabilirim.
Spartan
Başarılı
Sadece PC'de kullanacağım. Beyaz rengi hoşuma gittiği için GameSir Cyclon'e 2 almayı düşünüyorum ama biraz daha bütçe artırıp ASUS ROG Raikiri Pro da alabilirim.
Raikiri Pro cidden kötü ve sorunlu bir ürün. Almaya değmez. Cyclone 2 tercih edebilirsin. Daha yüksek bütçeye çıkacaksan da GameSir G7 Pro tercih et.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Hayırlı olsun hocam
Xbox konsoluna sahipseniz bu arada kablolu bağlantıyı destekliyor. Eğer ‘Ben kablosuz da olsun istiyorum’ derseniz Wuchang ve Zenless Zone Zero Edition alabilirsiniz ama bence pek gerek yok.
kuthael
Uzman
Biraz araştırdım da bi sorum daha var. Raikiri Pro'da TMR ve Hall Effect falan yok mu? En ucuz gamepadlerde bile var. Marka olduğundan fiyatı böyle şişirmişler. Para israfı değilmi?Hayırlı olsun hocam
Xbox konsoluna sahipseniz bu arada kablolu bağlantıyı destekliyor. Eğer ‘Ben kablosuz da olsun istiyorum’ derseniz Wuchang ve Zenless Zone Zero Edition alabilirsiniz ama bence pek gerek yok.
Ethem Efe
Üstün
Para israfı zaten.Biraz araştırdım da bi sorum daha var. Raikiri Pro'da TMR ve Hall Effect falan yok mu? En ucuz gamepadlerde bile var. Marka olduğundan fiyatı böyle şişirmişler. Para israfı değilmi?
Spartan
Başarılı
Öyle zaten ne TMR ne de hall effect desteği var eski nesil sadece Asus adından dolayı pahalı. Üstüne üstlük kaliteli bir üründe değil kronik problemli alanın elinde kaldığı bir ürün. Test de ettim daha önce öyle pek bi alınır yanıda yok.Biraz araştırdım da bi sorum daha var. Raikiri Pro'da TMR ve Hall Effect falan yok mu? En ucuz gamepadlerde bile var. Marka olduğundan fiyatı böyle şişirmişler. Para israfı değilmi?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-