Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LAglace

Yetkin
Xbox 9. nesil kontrolcü kullanıyorum. TP-Link UB400 ile bağlandığımda bütün oyunlarda yaklaşık 5 dakika içerisinde GPU kullanımını %100'den %60'lara düşürüyor, kolun bağlantısını kesince düzeliyor, eğer kolu kablo ile bağlarsam herhangi bir sorun olmuyor. Sorun Bluetooth dongle'ındandır diye UB500 aldım, onunla da aynı sorunu yaşıyorum. Bu sorunun çözümü var mı acaba?

Çözüm
@Remus Lupin Komik olan zamanında 35 dolara aldığım Xbox 360 kontrolcüsünün kendi Dongle'ı vardı ve taş gibi hala çalışıyor, hiçbir sorun yaşamadım. 60 dolara kol alıyoruz böyle saçma sapan problemler...

Sorun çözüldü arkadaşlar, Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum yaptım, zaten forumlarda da Windows 11'de böyle bir sorun olmadığını söylüyorlardı, bende de aynı şekilde sorun kalmadı.
Denedim, herhangi bir etkisi olmadı maalesef.

Belki bu yüzdendir diye onu da denedim az önce, yine aynı sorun devam etti, belki titreşimler aşırı yük bindirip GPU kullanımını düşürüyordur dedim ama değilmiş. Kol açıkken ve kapalıyken iki ekran görüntüsü aldım, değerler görüldüğü gibi. Paramızla rezil oluyoruz şaka gibi :D

Eki Görüntüle 119109
Eki Görüntüle 119110

Tanıdığınız bilgisayarında deneyin olmazsa format çözebilir belki.

Tanıdığınız bilgisayarında deneyin olmazsa format çözebilir belki.

Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayanları gördüm ama çözüm yok, sanırım format da denemek gerek. Ya da direkt Microsoft'un kendi Dongle'ı bu sorunu çözüyor diye biliyorum. Cevaplarınız için teşekkürler hocam.

Yabancı forumlarda da bu sorunu yaşayanları gördüm ama çözüm yok, sanırım format da denemek gerek. Ya da direkt Microsoft'un kendi Dongle'ı bu sorunu çözüyor diye biliyorum. Cevaplarınız için teşekkürler hocam.

Alı üstü bir dongle 1000 TL'den başlıyor şaka gibi. Almaya değmez.

@Remus Lupin Komik olan zamanında 35 dolara aldığım Xbox 360 kontrolcüsünün kendi Dongle'ı vardı ve taş gibi hala çalışıyor, hiçbir sorun yaşamadım. 60 dolara kol alıyoruz böyle saçma sapan problemler...

Sorun çözüldü arkadaşlar, Windows 10'dan Windows 11'e temiz kurulum yaptım, zaten forumlarda da Windows 11'de böyle bir sorun olmadığını söylüyorlardı, bende de aynı şekilde sorun kalmadı.

Son düzenleme:
Çözüm
@Remus Lupin komik olan zamanında 35 dolara aldığım Xbox 360 kontrolcüsünün kendi Dongle'ı vardı ve taş gibi hala çalışıyor, hiçbir sorun yaşamadım. 60 dolara kol alıyoruz böyle saçma sapan problemler...

Eminim blinçli yapmışlardır. Herkes 11'e geçsin diye.