Dandik çin malı ürünleri önermiyorum. Her yerde 2. el ilanları var. Sorun yaşayan da tonla. Gerek yok.
Teknoloji şans işidir. Xbox'ta da yaşanabilir bunlar. Sadece GameSir'e özel veya başka Made in China ürününe değil.

Güncel kolun iki analogda stick drift sorunu var. Trigger tuşu sert basıyor ve silikonu yıpranmış. 3-4 senelik bir kol. Bunun sensörlerini değiştirirsem 1.400 TL tutacak. Kolu 1.500 TL'ye satıp 3400 TL'ye GameSir G7 Pro alırsam 1900 TL falan olacak maliyet bana. GameSir G7 Pro'da olan tek sıkıntım Xbox kablosuz bağlanamıyor, sanırım kablo şart. Çok çok kararsız kaldım. Sizce ne yapmalı?

Charge dock ve 2.4 dongle var G7 Pro için mesela bir de. Eğer kablosuz bağlamanın bir yolu varsa direkt onu alacağım.

@22723

Sade G7 Pro Wireless değilmiş, zenless zone modeli Wireless sanırım ama oda bütçeyi aşıyor.

@AdvocateD
Mantıklı. @AdvocateD doğru demiş bir de.

Dandik çin malı ürünleri önermiyorum. Her yerde 2. el ilanları var. Sorun yaşayan da tonla. Gerek yok.

Dandik dediğin Gamesir markasının Cyclone 2 modeli tetiklerde, gecikme değerlerinde ve analogda Xbox Elite Series 2'den bile daha zevkli ve kaliteli.

Canım kardeşim bir fikrin yoksa her konuya cevap vermek zorunda değilsin. Dandik Çin malı dediğin ürün malzeme kalitesi olarak sayılı gamepadler arasında. Muhtemelen iPhone kullanıyorsundur. Çin'de üretildiği için dandik Çin malı oluyor mu bu hayır. Gamesir yıllardır gamepad yapan bir firma. Her kalitede ürün gamları var adamların. En premium ürünleri de bu G7 Pro'dur. 2. el ilanı fln da yoktur bu modelin. Forumlardaki sizin gibi insanlar cidden yoruyor...

Dandik Çin malı ürünleri önermiyorum. Her yerde 2. el ilanları var. Sorun yaşayan da tonla. Gerek yok.

Dandin Çin malı? Hiçbir bilgin olmamasına rağmen azıcık araştırma ile sözde Çin malı bu ürünün Xbox Elite gamepadlerine bile fark attığını görürsünüz. Anlamıyorum bu Çin malı nefretini. Çok sevdiğimiz Microsoft bu kolları neden hall effect yapmıyor mesela? Yenisini almamız için 2 sene geçmeden.

G7 Pro dehşet kaliteli bir kol. Alabiliyorsaniz alin.

Yok artık hocam, G7 Pro'ya da denmezdi bu. Xbox orijinal 9. Nesil kontrolcünün 2. el ilan sayısı çok daha fazla. O halde onda da sorun yaşayan tonla? G7 Pro'nun sadece iki adet 2. el ilanı var, biri de sıfır kapalı kutu.

Son düzenleme:
Güncel kolun iki analogda stick drift sorunu var. Trigger tuşu sert basıyor ve silikonu yıpranmış. 3-4 senelik bir kol. Bunun sensörlerini değiştirirsem 1.400 TL tutacak. Kolu 1.500 TL'ye satıp 3400 TL'ye GameSir G7 Pro alırsam 1900 TL falan olacak maliyet bana. GameSir G7 Pro'da olan tek sıkıntım Xbox kablosuz bağlanamıyor, sanırım kablo şart. Çok çok kararsız kaldım. Sizce ne yapmalı?

Charge dock ve 2.4 dongle var G7 Pro için mesela bir de. Eğer kablosuz bağlamanın bir yolu varsa direkt onu alacağım.

@22723

Sade G7 Pro Wireless değilmiş, zenless zone modeli Wireless sanırım ama oda bütçeyi aşıyor.

@AdvocateD

Cyclon'e 2 ve GameSir supernova bakın.