Kablosuz olarak kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?
Yanlış bilgi
Evet çalışır. Ben öyle kullanıyorum.
Kol Bluetooth ile bağlı.
Çalışır işte. Xbox'ta ne ile bağlı olduğunu zannediyorsun? Büyü ile mi bağlı? Yok. BlueTooth ile.
Emin misiniz? 4-5 farklı cihazla denedim ve ses alamıyorum. BT ile bağladım. Harici olarak satılan adaptörü temin etmek gerekiyor diye biliyorum...
- Makaleler
- 4
Ben de öyle biliyorum. Birkaç yere baktım ve oralarda bile jak girişi için adaptör alınması gerektiğini söyleyen insanlar var.Emin misiniz? Ben 4-5 farklı cihazla denedim ve ses alamıyorum. BT ile bağladım. Harici olarak satılan adaptörü temin etmek gerekiyor diye biliyorum...
BT'nin veri taşıma kapasitesi hem kontrol hem de ses için yeterli değil. Konsolla kullandığınız zaman Wi-Fi üzerinden iletişim kuruyor olmalı. En azından böyle biliyorum. Yanlışsa şimdiden özür dilerim...Ben de öyle biliyorum. Birkaç yere baktım ve oralarda bile jak girişi için adaptör alınması gerektiğini söyleyen insanlar var.
- Makaleler
- 4
O konu hakkında hiçbir fikrim yok maalesef.BT'nin veri taşıma kapasitesi hem kontrol hem de ses için yeterli değil. Konsolla kullandığınız zaman Wi-Fi üzerinden iletişim kuruyor olmalı. En azından böyle biliyorum. Yanlışsa şimdiden özür dilerim...
Hayır çalışmaz sadece USB ile bağlı iken çalışır.
Evet denedim ve olmadı.
Yeni konular
-
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
-
-
CachyOS'te Cyberpunk 2077 için hangi Proton sürümü kullanılmalı?
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-