Bu sanırım hepimiz için yeterli...
Detaylar
Kim cevapladı?Microsoft'a göre titreşim BT üzerinden çalışmıyor. Ancak bende çalışıyor. Firmware güncellemesi yaparak tetik kısmındaki titreşim özelliğide çalıştı bende. Belki bir firmware güncellemesi ile düzelir.
- Makaleler
- 4
Az önce baktım ki evet, yazılımsal bir kısıtlama var mış gerçekten de.
Hocam, tetiklerde bulunana titreşim çalışmıyor. Cihazın sağ veya sol altında bulunana titreşim motorları çalışıyor.Microsoft'a göre titreşim BT üzerinden çalışmıyor. Ancak bende çalışıyor. Firmware güncellemesi yaparak tetik kısmındaki titreşim özelliğide çalıştı bende. Belki bir firmware güncellemesi ile düzelir.
Hayret bende FH5'de gaza veya frene basınca çalışıyor. Dediğim gibi çalışmıyordu ve bende firmware güncellemesi yaptım. Ve sonra oldu.Hocam, tetiklerde bulunana titreşim çalışmıyor. Cihazın sağ veya sol altında bulunana titreşim motorları çalışıyor.
- Makaleler
- 4
Olduysa ne güzel.Hayret bende FH5'de gaza veya frene basınca çalışıyor. Dediğim gibi çalışmıyordu ve bende firmware güncellemesi yaptım. Ve sonra oldu.
Bir de ben deniyeyim diyecektim ama FH4 yüklü değil.
İlk aldığımdan kontrol etmiştim. Güncelleme yoktu. Aradan uzun zaman geçti. Gelmiş. Bakalım tetiklerde bulunana titreşim çalışacak mı?
-Şinanay
İlk aldığımdan kontrol etmiştim. Güncelleme yoktu. Aradan uzun zaman geçti. Gelmiş. Bakalım tetiklerde bulunana titreşim çalışacak mı?
Gelen güncelleme sonrası da tetiklerin titreşimi aktif oldu. Alıntıdaki elemana inanamayın. Yazılım güncellemesiyle giderilebilen bir sorunmuş.Hocam, tetiklerde bulunana titreşim çalışmıyor. Cihazın sağ veya sol altında bulunana titreşim motorları çalışıyor.
-Şinanay
Son düzenleme:
Bir de jak girişi çalışsa güzel olur aslında.Bir de ben deniyeyim diyecektim ama FH4 yüklü değil.
Eki Görüntüle 28516
Gelen güncelleme sonrası da tetiklerin titreşimi aktif oldu. Alıntıdaki elemana inanamayın. Yazılım güncellemesiyle giderilebilen bir sorunmuş.
-Şinanay