wnairz

Başarılı
Merhaba. Yakın zamanda konsol almaya karar verdim. Başta Series S alacaktım çünkü 1080p bir monitörden oynayacağım oyunları. Fakat 350 GB gibi bir depolama söz konusu olunca Series X almaya karar verdim fakat PlayStation 5 ile aynı fiyat bandında. İlk konsolum PlayStation 3'dü. Aktif olarak PlayStation 4 kullanmaktayım. Fakat yeni nesil bir konsola geçmek istiyorum. Elimde aktif olarak bir bilgisayar sistemim var fakat artık optimizasyon sorunları, yok Epic yok Steam onu kur ayar yap çok yorucu olmaya başladı ve oyun oynama zevkimi bozuyor. Ondan ötürü bir konsol almaya karar verdim. Ana hedefim UFC-FC25 gibi oyunlar ama hikayeli oyun da oynarım illaki. Mecburen üyelik de alacağım. İndirim dönemi kovalarsam bu üyeliklerde hangisi daha mantıkılı-ucuz? Hangi cihaz bana genel bağlamda daha uyguna gelir?

Hocam valla ne yalan söyleyeyim bende Series S var. Fiyatları görünce ben bile PS5 diyorum :D Kesinlikle ikisi arasında bu kadar az bir fark varken PS5 alınır. Ben aldığımda aralarında 2 kat fark vardı. (Olması gereken de o bence.)

Sadece monitore baglayip oynayacaksan Switch 2 mantikli olabilir. Xbox tarafini da deneyimlemen acisindan Series X bakabilirsin eger Nintendo kafana yatmadiysa.
Bana açıkçası kırılmadan çok mantıklı gelmiyor hocam Switch 2. oyunları çok pahalı değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör: