ornitorenk

Uzman
Çıldıracağım resmen. Ucuza da koyuyorum yani 4000 TL 3800 TL falan verseler satacağım. Millet PS3 satıyor bu fiyata ben PS4 ile aynı zamanda çıkmış 1 TB içi bile açılmamış konsol satıyorum.
FC24 ve Forza4 gibi oyunları bile rahatlıkla oynatıyor hala. Yok. Bir türlü satamadım. İnsanlar cidden Xbox nedir bilmiyor herhalde. Nakit lazım yoksa bu kadar önemsemem de satma olayını.

Xbox Türkiye'de o kadar yaygın bile değil, hem kırılmıyor, hem de Türkiye'de PS kafelerde hiç Xbox gördün mü, hayır. Türkiye'de PS3, 4, 5 çok ünlü ve biliniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox Türkiye'de o kadar yaygın bile değil, hem kırılmıyor, hem de Türkiye'de PS kafelerde hiç Xbox gördün mü, hayır. Türkiye'de PS3, 4, 5 çok ünlü ve biliniyor.

FIFA 19'u 18'i bile doğru düzgün açmayan PS3'e bu paraları verip FC24'ü sıkıntısız oynadığım konsolu satamamam üzücü oldu.

Xbox'un Türkiye'ye giriş zamanında 3 kırmızı konsol öldüren ve resmi garantisi olmadığı için konsolun alanların elinde kalması gibi olayları yok muydu? İlk izlenim önemli gerçekten.

Xbox'un Türkiye'ye giriş zamanında 3 kırmızı konsol öldüren ve resmi garantisi olmadığı için konsolun alanların elinde kalması gibi olayları yok muydu? İlk izlenim önemli gerçekten.

Kim hatırlıyor hocam onu. Tamamen bilinmediği için piyasası böyle diye düşünüyorum. PS3 fiyatına Xbox One almamak tamamen konuya hakim olmamaktan kaynaklanıyor.