Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Soru
Xbox uygulaması için böyle bir şey mevcut değil diye biliyorum.Game Pass için değil düz oyun kütüphanesi için aile paylaşımı var mı? Varsa 2 kişi beraber oynayabiliyor mu?
Xbox uygulaması için böyle bir şey mevcut değil diye biliyorum.Game Pass için değil düz oyun kütüphanesi için aile paylaşımı var mı? Varsa 2 kişi beraber oynayabiliyor mu?
Microsoft hesapları dağıtılıp oyunlar indirilirse aynı hesap üzerinden birden fazla yerde oyuna girilemez. Oturumu kapatıp kendi hesabına geçse bu kez de lisans ister. Böyle bir şey mümkün değil yani.Şöyle bir şey yapabilirsiniz, biriniz oyun olan hesabı versin diğeri indirsin. Sonra kendi Xbox hesabına geçtiğinde yine oyuna giriş yapabiliyor diye biliyorum EA bağlantılı vs. bi oyun değilse. İki ayrı kişi oynarsınız öyle.
Ben Minecraft Bedrock'u ve Lies of P'yi bu şekilde arkadaşımın hesabından indirip kendi hesabımdan oynamıştım.Microsoft hesapları dağıtılıp oyunlar indirilirse aynı hesap üzerinden birden fazla yerde oyuna girilemez. Oturumu kapatıp kendi hesabına geçse bu kez de lisans ister. Böyle bir şey mümkün değil yani.
Lies of P lisans denetlemiyor, Bedrock da 1-2 ay sonra hata vermeye başlıyor. Java'ya zaten arkadaşınızla girmeniz mümkün değil. Kendi hesabınızda da deneme açar anca.Ben Minecraft Bedrock'u ve Lies of P'yi bu şekilde arkadaşımın hesabından indirip kendi hesabımdan oynamıştım.