Detaylar
Kim cevapladı?Bu üründe dahili pil var mı yoksa sarj edilebilir pili alıp içerisine benim mi koymam gerekli? Dahili pil varsa teknolojisi nedir? (Li-On, Li-Po vs.)
Bir de pil dahilse kaç mAh acaba bilgi verir misiniz?
Böyle bir şeyden bahsediyorsan, bunu normal usb kablosuyla şarj edip cihaza takıyorsun. Bitince tekrar şarj ediyorsun.
Kendisi bir pil yani tamam teşekkürler, diğer hususları da tekrar araştırayım kaç mAh acaba yada 3. parti şirketlerin böyle bir aksesuarı var mı ki?Eki Görüntüle 80662
Böyle bir şeyden bahsediyorsan, bunu normal usb kablosuyla şarj edip cihaza takıyorsun. Bitince tekrar şarj ediyorsun.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hocam benim bildiğim kadarıyla onu direkt takıyorsunuz batarya gibi bir şey o.
Bir şarj 30 saat götürüyormuş kendi sitelerinde yazdıklarına göre. 3. parti şirketlerin böyle aksesuar yaptıklarını pek zannetmiyorum.Kendisi bir pil yani tamam teşekkürler, diğer hususları da tekrar araştırayım kaç mAh acaba yada 3. parti şirketlerin böyle bir aksesuarı var mı ki?
Amazon beyanına göre “2x1400 mAh” gözüküyor.Hocam benim bildiğim kadarıyla onu direkt takıyorsunuz batarya gibi bir şey o.
Bir şarj 30 saat götürüyormuş kendi sitelerinde yazdıklarına göre. 3. parti şirketlerin böyle aksesuar yaptıklarını pek zannetmiyorum.
Kendisi bir pil yani tamam teşekkürler, diğer hususları da tekrar araştırayım kaç mAh acaba yada 3. parti şirketlerin böyle bir aksesuarı var mı ki?
Xbox Satıcılarını Bulun | Xbox
Önerilen satıcılardan Xbox konsolu, oyunu, aksesuarı ve daha fazlası için alışveriş yapın. Çevrimiçi satın alın veya size yakın bir Xbox satıcısı bulun.
www.xbox.com
Microsoft XBOX Oyun ve Şarj Kiti 9.Nesil (SXW-00002) - Microsoft Türkiye Garantili
Microsoft XBOX Oyun ve Şarj Kiti 9.Nesil (SXW-00002) - Microsoft Türkiye Garantili ürünü Nethouse farkıyla sizlerle! Hemen gelin avantajlı fırsatları kaçırmayın.
Kendi sitesinden sadece nethouse diye bir satıcıda var. Ama kaç mAh onu bilmiyorum.
Bununla uğraşamam dersen şarj edilebilir pil alabilirsin.
erdym
Üstün
Kendisi bir pil yani tamam teşekkürler, diğer hususları da tekrar araştırayım kaç mAh acaba ya da 3. parti şirketlerin böyle bir aksesuarı var mı ki?
GP şarj edilebilir pil olabilir ben neredeyse diş fırçam dahil evdeki her şeyde onu kullanıyorum. Şarj istasyonuyla çok daha ucuza gelir tahminimce hem de kapasite bakımından daha yüksektir. şarj istasyonu markası olarak ben avec kullanıyorum, 4 yıldır sorun yaratmadı.
![]()
Xbox Satıcılarını Bulun | Xbox
Önerilen satıcılardan Xbox konsolu, oyunu, aksesuarı ve daha fazlası için alışveriş yapın. Çevrimiçi satın alın veya size yakın bir Xbox satıcısı bulun.www.xbox.com
![]()
Microsoft XBOX Oyun ve Şarj Kiti 9.Nesil (SXW-00002) - Microsoft Türkiye Garantili
Microsoft XBOX Oyun ve Şarj Kiti 9.Nesil (SXW-00002) - Microsoft Türkiye Garantili ürünü Nethouse farkıyla sizlerle! Hemen gelin avantajlı fırsatları kaçırmayın.www.nethouse.com.tr
Kendi sitesinden sadece nethouse diye bir satıcıda var. Ama kaç mAh onu bilmiyorum.
Bununla uğraşamam dersen şarj edilebilir pil alabilirsin.
Bu arada bu cihazla tek seferde 30 saate kadar oyun oynayabiliyormuşsun.
erdym
Üstün
Yanlış söylemiş sanırım, Reddit'te böyle bir görsel buldum. Yani 2x700 mAh muhtemelen.
Asıl 3. parti şirketler böyle aksesuarlar yapıyor. Bazı örnek fotoğrafları eklere ekledim.Hocam benim bildiğim kadarıyla onu direkt takıyorsunuz batarya gibi bir şey o.
Bir şarj 30 saat götürüyormuş kendi sitelerinde yazdıklarına göre. 3. parti şirketlerin böyle aksesuar yaptıklarını pek zannetmiyorum.
Dosya Ekleri