TOKAI CAKMAK

Uzman
Konu baslikta oldugu gibi bilgisayar olarak MacBook kullanıyorum ve Xbox almak istiyorum. Sizce Xbox Series S 1TB mi yoksa Xbox Series X mi almaliyim?

Xbox Series S 512 GB ile 1TB arasinda fazla fark olur mu?

Konu baslikta oldugu gibi bilgisayar olarak MacBook kullanıyorum ve Xbox almak istiyorum. Sizce Xbox Series S 1TB mi yoksa Xbox Series X mi almaliyim?

Bence oyunlar dolayısı ile 1tb kafa rahatlığı açısından çok daha mantıklı olur. Ayrıca Xbox'a güven olmaz bence.

Series S'in 1 TB olanı 30 kağıda satılıyor. 5 kağıt daha az öde ps5 dijital al daha iyi.

Hem özel oyun yüzünden hem de tflops yüzünden. PS5 10 Tflops iken Series S sadece 4 Tflops.

Akabinde Series S'in hafızasını yükseltmeniz için seagate in depolama kartlarından almanız lazım hem pahalı hem hiçbir yerde yok. Ama PS5'te M.2 SSD takviyesi yapabilirsiniz.

Series S'in 1 TB olanı 30 kağıda satılıyor. 5 kağıt daha az öde PS5 dijital al daha iyi.

Hem özel oyun yüzünden hem de tflops yüzünden. PS5 10 tflops iken Series S sadece 4 tflops.

Akabinde Series S'in hafızasını yükseltmeniz için Seagate'in depolama kartlarından almanız lazım hem pahalı hem hiçbir yerde yok. Ama PS5'te M.2 SSD takviyesi yapabilirsiniz.

Halo oynuyorum ve PS düsünmüyorum konsolu yurt disindan alacagim.
Xbox Series X 600€ Xbox Series S 1TB ise 400€ civarinda.

Halo oynuyorum ve PS düsünmüyorum konsolu yurt disindan alacagim.
Xbox Series X 600€ Xbox Series S 1TB ise 400€ civarinda.
Fikrinize karışamam ama Halo gibi Xbox yapımı oyunlar PS'e gelmeye başladı. Halo daha yok ama gelecek o da.

İllaki iki şık arasında değerlendirecek olursak Series X almanız daha doğru olur. Hem daha güçlü hem blu-ray okuyucusu var. 4K oyun oynamaktan bahsetmiyorum bile zaten.

İleride GTA 6 da çıkacak bunu da göz önünde bulundurun.

Fikrinize karışamam ama Halo gibi Xbox yapımı oyunlar PS'e gelmeye başladı. Halo daha yok ama gelecek o da.

İllaki iki şık arasında değerlendirecek olursak Series X almanız daha doğru olur. Hem daha güçlü hem Blu-ray okuyucusu var. 4K oyun oynamaktan bahsetmiyorum bile zaten.

İleride GTA 6 da çıkacak bunu da göz önünde bulundurun.

GTA 6 zaten Series S'e de cikacak ama Series X'e de bakacagim.