Yani bir de dijital bir konsola 360 GB ssd nedir abi? Hadi tamam cdli bir konsola koy 360 GB anlarım. Ama bu dijital abi.Ben şahsen bu nesilde Microsoft kadar paragöz bir firma görmedim.
Koysanıza işte Sony gibi bir M.2 girişi istediğimiz diski kullanalım. Ama yok WD Black genişleme kartına konsol kadar para bayılacaksın.
Resmen PS Vita depolama kartları gibi bir saçmalığı var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 9000
baysigma
Uzman
GTA 6 o sistemde üzebilir. 24 FPS oynarsın muhtemelen. Ona göre al.
30 FPS sabit diyorlar.
Yani bir de dijital bir konsola 360 GB SSD nedir abi? Hadi tamam cdli bir konsola koy 360 GB anlarım. Ama bu dijital abi.
Vallahi PS5 falan önerceksiniz o da gereksiz pahalı adamakıllı oyunu yok birçoğu PS4'ten kalma oyunlar.
- Makaleler
- 6
İmkanı yok şahsen. PS5 ve Xbox Series X zar zor 60 FPS alacak Series S onlardan bayağı güçsüz zar zor 24 30 FPS alır. Stabil 30 FPS şahsen çok zor.
Yani bir de dijital bir konsola 360 GB SSD nedir abi? Hadi tamam cdli bir konsola koy 360 GB anlarım. Ama bu dijital abi.
Diskli olsa bile bir şey değişmeyecek ki?
Vallahi oyun fiyatları konusunda en iyisi Xbox. PlayStation Plus üyeliği çok pahalı Deluxe 474 lira gereksiz pahalı.
Sizde haklısınız hocam. Sony sağ olsun Türkiye'de öyle saçmaladı ki resmen yurt dışından pahalıya oyun alıyoruz. Xbox gerçekten fiyatlar anlamında mükemmel.
baysigma
Uzman
Diskli olsa bile bir şey değişmeyecek ki?maalesef diskler artık bir key görevi görüyor içinde Max 700 MB falan dosya oluyor.
7. nesil sonrası konsollardan nefret ediyorum.
Sizde haklısınız hocam. Sony sağ olsun Türkiye'de öyle saçmaladı ki resmen yurt dışından pahalıya oyun alıyoruz. Xbox gerçekten fiyatlar anlamında mükemmel.
Biliyorum PS5 her konudan Xbox'dan daha üstün özellikle kol olarak. Maalesef herkesin alacak durumu yok.
- Makaleler
- 6
Diskli olsa bile bir şey değişmeyecek ki?maalesef diskler artık bir key görevi görüyor içinde Max 700 MB falan dosya oluyor.
7. nesil sonrası konsollardan nefret ediyorum.
Her disk öyle değil de ama artık geneli öyle olmaya başladı.
Her disk öyle değil de ama artık geneli öyle olmaya başladı.
Vallahi en son bir disk alıp takıp direkt 0 güncelleme olmadan oyun oynadığım yıl 2016 falandı. Güncellemeyi geçtim direkt tüm oyunu indiriyor. Sony sanki bu Blu-ray teknolojisini boşuna geliştirdi.
- Makaleler
- 6
Hayır? Her şeyin güzel bir yanı olduğu gibi eksi yanıda var.