Bütçe
9000
Ben şahsen bu nesilde Microsoft kadar paragöz bir firma görmedim.
Koysanıza işte Sony gibi bir M.2 girişi istediğimiz diski kullanalım. Ama yok WD Black genişleme kartına konsol kadar para bayılacaksın.
Resmen PS Vita depolama kartları gibi bir saçmalığı var.
Yani bir de dijital bir konsola 360 GB ssd nedir abi? Hadi tamam cdli bir konsola koy 360 GB anlarım. Ama bu dijital abi.

Yani bir de dijital bir konsola 360 GB SSD nedir abi? Hadi tamam cdli bir konsola koy 360 GB anlarım. Ama bu dijital abi.

Diskli olsa bile bir şey değişmeyecek ki? :( maalesef diskler artık bir key görevi görüyor içinde Max 700 MB falan dosya oluyor. :( 7. nesil sonrası konsollardan nefret ediyorum.

Vallahi oyun fiyatları konusunda en iyisi Xbox. PlayStation Plus üyeliği çok pahalı Deluxe 474 lira gereksiz pahalı.

Sizde haklısınız hocam. Sony sağ olsun Türkiye'de öyle saçmaladı ki resmen yurt dışından pahalıya oyun alıyoruz. Xbox gerçekten fiyatlar anlamında mükemmel.

Diskli olsa bile bir şey değişmeyecek ki? :( maalesef diskler artık bir key görevi görüyor içinde Max 700 MB falan dosya oluyor. :( 7. nesil sonrası konsollardan nefret ediyorum.

Sizde haklısınız hocam. Sony sağ olsun Türkiye'de öyle saçmaladı ki resmen yurt dışından pahalıya oyun alıyoruz. Xbox gerçekten fiyatlar anlamında mükemmel.

Biliyorum PS5 her konudan Xbox'dan daha üstün özellikle kol olarak. Maalesef herkesin alacak durumu yok.