Bütçe
9000
İnternetten biraz araştırdım Series S PS4 Pro'dan daha güçlü sadece teraflop değerine bakılmazmış.
Xbox series s'te yeni teknolojiler bulunduğu için zaten bir tık daha kaliteli sonuç veriyor ama onun haricinde zaten ps4 pro ile series s aynı konsol. Teraflops değerleri falan aynı.

Konunun sonucuna varılırsa şöyle bir cevap vermek istiyorum.
Eğer depolama umrunuzda değilse eski nesili harici HDD'den oynarım diyorsanız alınır.
Fakat birden çok yeni nesil oyun oynayacağım diyorsanız depolama sizi deli edecektir.
Konuda dediğinizde göre sadece GTA 6 için alıyorum dediniz. GTA 6 Xbox Series S'e çıkmak zorunda çünkü Rockstar söz verdi ve tutmaları lazım. Yani sanırım sizin için güzel bir seçenek gibi duruyor.

Konunun sonucuna varılırsa şöyle bir cevap vermek istiyorum.
Eğer depolama umrunuzda değilse eski nesili harici HDD'den oynarım diyorsanız alınır.
Fakat birden çok yeni nesil oyun oynayacağım diyorsanız depolama sizi deli edecektir.
Konuda dediğinizde göre sadece GTA 6 için alıyorum dediniz. GTA 6 Xbox Series S'e çıkmak zorunda çünkü Rockstar söz verdi ve tutmaları lazım. Yani sanırım sizin için güzel bir seçenek gibi duruyor.

Sağ olunuz sayın değer hocam.