Dostum iki farklı alet, ikisinin de amacı bambaşka yani bunun cevabını nasıl biz verelim?
Birisi direksiyon, öteki oyun konsolu. Hangisini istiyorsan onu al. Hani iki farklı konsol olsa + - konuşuruz.
Dostum iki farklı alet, ikisinin de amacı bambaşka yani bunun cevabını nasıl biz verelim?
Birisi direksiyon, öteki oyun konsolu. Hangisini istiyorsan onu al. Hani iki farklı konsol olsa + - konuşuruz.
Bu linkteki ürünü yanında Series S ve iki kol ile mi veriyor?Kanka neden bahsediyorsun 2'si bir veriyor satıcı.
Bu linkteki ürünü yanında Series S ve iki kol ile mi veriyor?
Yani piyasa değeri 8 - 9K olan ürünü, yine aynı şekilde sıfır piyasa değeri 19 ila 20 arasında olan çift kollu bir Series S ile 12500'e veriyor öyle mi?
Yani piyasa değeri 8 - 9K olan ürünü, yine aynı şekilde sıfır piyasa değeri 19 ila 20 arasında olan çift kollu bir Series S ile 12500'e veriyor öyle mi?
Sen satıcıyı bir sorgula, ya gerçek değildir ya da ederlerinden haberi yok.
Keyfin bilir, sıfır fiyatına vermese bile verilen fiyatı kurtarmıyor yurt dışı fiyatıyla. Ben sana sadece dikkat et derim.Hocam ürünler yurt dışı. 0 fiyatına verecek değil.
Keyfin bilir, sıfır fiyatına vermese bile verilen fiyatı kurtarmıyor yurt dışı fiyatıyla. Ben sana sadece dikkat et derim.
Satıcıyı savunmana gerek yok, bana da ters olmana gerek yok ben uyarıda bulunuyorum fiyat normal değil. Umarım sorunsuzdur.
Hocam ürünler yurt dışı. 0 fiyatına verecek değil.