Xbox Series S alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkweb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 282
  • Etiketler Etiketler
    xbox

darkweb

Uzman
Merhaba, ilk konsolumu alacağım. Durumu şöyle belirteyim: Oyuncu laptopum var, Legion 5 Pro, gayet yeterli ama işten gelince bilgisayarın başına geçemiyorum, o sebeple konsol düşündüm. Çok hızlı oyun tüketen biri değilim. Hem film, dizi, oyun şeklinde kullanmak istiyorum. Xbox tarayıcı olması ayrı ilgimi çekti. Hem güncel konsol fiyat açısından da yüksek değil, 2. el 14 bin. Sıfır PS5 alsam oyunlar pahalı, 25 bin aşağı değil. Kaldı ki PC Sony oyunlarını bitirdim. Tavsiyenizi istemekteyim, kullanıcı varsa görüşlerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S'e 14 bin cok sanki. 10.000 ila 11.000 normal fiyati ikinci el olarak. Soruna gelecek olursak bu fiyatlara alinabilir bir konsol. Mumkunse cevrendeki konsol satan dukkanlara da bak. En azindan bir muhattabin olmus olur konsola senin kontrolunde bir zarar geldiginde.

Alınır. Ben de 2 sene önce sattım. 9'a satmıştım galiba, tam hatırlayamadım ve bilgisayar aldım, GTA 6 da geliyor ona.

Son düzenleyen: Moderatör:

2. eli trend yoldan satıcıdan alacağım amacım taksit peşin fiyatına o sebeple sahibindende baktım en düşük 10 gördüm ama o garanti vermez bana bu akacağım verir değişim olur o sebeple.

Alınır bende 2 sene önce sattım 9A satmıştım galiba tam hatırlayamadım ve bilgisayar aldım GTA 6 da geliyor ona.

Nasıl GTA 6 gelecek mi bu cihaza. Şunu da merak ediyorum bu cihazın sıfırını almaya gerek yok değil mi 20 bin.

Ben eski oyunları oynamak için One S aldım. Benim açımdan bakılırsa her konsol alınır ancak konu Series S'e geldiği zaman yapımcılar o konsoldan çok şikayet ediyor diye almak taraftarı değilim. Bu tabii güzel bir kütüphanesi olduğunu ve 360 oyunlarını açması gerçeğini değiştirmiyor.

Ekleme: Rockstar Games affetmez, GTA 6'yı çıkarır bu konsola.

Teşekkür ederim yorumun için.

14000 TL çok fazla o konsol için ancak alınır istediğiniz şeyler içinde sizi memnun eder.

Microsoft'un politikalarına göre Series X e çıkacak her oyun Series S'e de çıkmak durumunda yani yapımcılar istedikleri kadar optimize etmekten kaçınsınlar bir yerde Series S compatible sürümü olması gerekmekte oyunun yayınlanabilmesi için. Disk sürümleri her türlü yalnızca Series X'te çalışacaktır Series S'in disk okuyucusuna sahip olmadığını düşünürsek.

Taksit seçeneği var 3 aylığina Sahibinden'de. Fakat peşin fiyatına değil. Yine de daha uyguna gelir. Bu ilan mesela.

Değişim işinde emin konuşmamak gerek sonuçta sıfır üründe geçerli kanunlar yok 2. elde. GTA 6 gelecek mi bilemeyiz belki Cloud sistemiyle gelir bahsi geçen cihaz One X'den bile daha güçsüz. Sıfırı alınmaz 2. elde 10 bin civarı almak daha mantıklı fazla bir ömrü kalmadı.

Sahibinden'de filtreyi mağaza'ya çekip bakmak da bir seçenek. Çoğu firma taksit yapıyor.

Bence çok kaliteli ve mantıklı bir ürün. 14K biraz fazla ama mükemmel bir kütüphanesi var, geriye dönük uyumlulukla bir sürü oyun oynuyorsunuz.. PC'den bile daha oynanabilir büyük bir kütüphanesi olduğunu düşünüyorum, eski oyunları bilgisayarda açmak işkence iken bu konsol XBOX360 oyunlarının ciddi bir kısmını tertemiz oynatıyor. Gerçekten kıymeti bilinmeyen bir cihaz, dandik optimizasyonlu boktan UE5 oyunlarını kovalıyorsanız size hitap etmeyebilir ama bence mükemmel alet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…