Xbox Series S hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Tüketiciler için bulunmaz bir nimet, geliştiriciler için geceleri uykusuz bırakan bir kabus.

Xbox Series S hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce nasıl bir konsol, yeterli mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Artık yeterli olduğunu düşünmüyorum. Geçtiğimiz 2-3 yıl içerisinde bu konu açılsa kesinlikle yeterli olur derdim, yakın dönemde ki Game Pass zamlarından hiç bahsetmiyorum bile.

Artık yeterli olduğunu düşünmüyorum. Geçtiğimiz 2-3 yıl içerisinde bu konu açılsa kesinlikle yeterli olur derdim, yakın dönemde ki Game Pass zamlarından hiç bahsetmiyorum bile.

Vallahi konsolu alalı 1 ay oldu satacağım muhtemelen.

Mantikli. Fakat oyun yukleyeceksen pkgi Store'u kullan. multiMAN cok zahmetli.

Sağ olun süperslim alacağım.

PS tarafında birisi olarak 1 yıl boyunca kullandım. Yeni nesil konsol olarak yeni oyunları oynamanın en kolay yolu diyebilirim. Şu an fiyatını bilmiyorum ancak benim aldığım dönemki fiyatıyla çok şey vadediyordu. Bende 1 2 kere olmasına rağmen arkadaşlarımın büyük kısmında kendini kapatma, ısınma tarzında sorunlar yaşayanlar vardı. Benim sürekli yaşadığım problem ise cihazın her açtığımda internete bağlanmamasıydı, kablo kullandığım halde sistem internete bağlanana kadar 2 3 kere yeniden başlatmam gerekiyordu. PS5'e geçmeden önceki son 3 ayımda da ödemeyle ilgili problemler yaşadım. Onun dışında benim gözlemlediğim başka sorun yoktu. Fakat bana sorarsanız yeni çıkacak oyunlarda zamanla iyi performans vereceğini düşünmüyorum. Özellikle GTA6 için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…