Xbox Series S hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce nasıl bir konsol, yeterli mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Artık yeterli olduğunu düşünmüyorum. Geçtiğimiz 2-3 yıl içerisinde bu konu açılsa kesinlikle yeterli olur derdim, yakın dönemde ki Game Pass zamlarından hiç bahsetmiyorum bile.

Artık yeterli olduğunu düşünmüyorum. Geçtiğimiz 2-3 yıl içerisinde bu konu açılsa kesinlikle yeterli olur derdim, yakın dönemde ki Game Pass zamlarından hiç bahsetmiyorum bile.

Vallahi konsolu alalı 1 ay oldu satacağım muhtemelen.

Mantikli. Fakat oyun yukleyeceksen pkgi Store'u kullan. multiMAN cok zahmetli.

Sağ olun süperslim alacağım.

PS tarafında birisi olarak 1 yıl boyunca kullandım. Yeni nesil konsol olarak yeni oyunları oynamanın en kolay yolu diyebilirim. Şu an fiyatını bilmiyorum ancak benim aldığım dönemki fiyatıyla çok şey vadediyordu. Bende 1 2 kere olmasına rağmen arkadaşlarımın büyük kısmında kendini kapatma, ısınma tarzında sorunlar yaşayanlar vardı. Benim sürekli yaşadığım problem ise cihazın her açtığımda internete bağlanmamasıydı, kablo kullandığım halde sistem internete bağlanana kadar 2 3 kere yeniden başlatmam gerekiyordu. PS5'e geçmeden önceki son 3 ayımda da ödemeyle ilgili problemler yaşadım. Onun dışında benim gözlemlediğim başka sorun yoktu. Fakat bana sorarsanız yeni çıkacak oyunlarda zamanla iyi performans vereceğini düşünmüyorum. Özellikle GTA6 için.