Konsolla alakasız monitör de hoparlör var mı önemli olan.Series S'de hoparlör bulunmuyor, yani evet bir kulaklık bağlaman gerekecek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000
Drivefast
Uzman
Konsolla alakasız monitör de hoparlör var mı önemli olan.
Yokmuş hocam baktım şimdi gamepadin altında bir kulaklık girişi var ona taktiğim zaman kulaklıktan geliyor ses monitör içinde mi aynısını yapmam gerekiyor?
Yokmuş hocam baktım şimdi gamepadin altında bir kulaklık girişi var ona taktiğim zaman kulaklıktan geliyor ses monitör içinde mi aynısını yapmam gerekiyor?
Monitörden mi gelecek demişsin konsolda yok demiş ikisi alakasız şeyler. HDMI taktığında aktaracak zaten. Kulaklık için var.
Drivefast
Uzman
Monitörden mi gelecek demişsin konsolda yok demiş ikisi alakasız şeyler. HDMI taktığında aktaracak zaten. Kulaklık için var.
Tam anlamadım hocam ben yokmuş derken monitörde hoparlör yokmuş demek istedim sizin demek istediğinizi anlayamadım tam olarak HDMI taktiğim zaman ses nereden gelecek? Cok anlamıyorum monitörden o yüzden biraz detaylı sormak istemistim.
Dexler
Uzman
Tam anlamadım hocam ben yokmuş derken monitörde hoparlör yokmuş demek istedim sizin demek istediğinizi anlayamadım tam olarak HDMI taktiğim zaman ses nereden gelecek? Cok anlamıyorum monitörden o yüzden biraz detaylı sormak istemistim.
Attığım Asus'da hoparlör bulunuyor, MSI'da ise hoparlör yok. Sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.
Drivefast
Uzman
Hangisini almak daha mantıklı sizce? MSI 7000'tlden düşmüş
Attığım Asus'da hoparlör bulunuyor, MSI'da ise hoparlör yok. Sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.
Dexler
Uzman
Hangisini almak daha mantıklı sizce? MSI 7000'tlden düşmüş
Ses sıkıntısı çekmeyeceksen MSİ. Eğer ki bana hoparlör lazım diyorsan Asus. İkisi de seni tatmin eder. Ben Asus'u tercih ederdim, yanına da bi aksesuar alırdım.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-