TOKAI CAKMAK

Uzman
Konu baslikta oldugu gibi ithalatci garantili adinda satilan Xbox Series S'ler güvenli mi ve hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam series S için özellikle mi düşünüyorsunuz, yoksa uygun olduğu için mi S bakıyorsunuz, şu an uygun fiyata X alınabiliyor ikinci el.

Hocam ben de aslında S bakıyorum ama uygun fiyatlı olanı veya uygun fiyata satan yerler nereler bilmiyorum. Özellikleri ve Piyasasını bilmediğim için arayıştayım Series S olanların geleceğe yönelik olduğunu görmüştüm doğru mu bilemiyorum tabi

Hocam Series S için özellikle mi düşünüyorsunuz, yoksa uygun olduğu için mi s bakıyorsunuz, şu an uygun fiyata X alınabiliyor ikinci el.

2.el bakmiyorum fazla oyun oynamadigimdan ötürü Series S sipariş verdim Trendyol üzerinden.

Hocam ben de aslında s bakıyorum ama uygun fiyatlı olanı veya uygun fiyata satan yerler nereler bilmiyorum. Özellikleri ve piyasasını bilmediğim için arayıştayım Series S olanların geleceğe yönelik olduğunu görmüştüm doğru mu bilemiyorum tabii.

Resmi Microsoft garantili bulamadigimdan dolayi Trendyol üzerinden saticilarin yorumlarini okuyup ona göre sipariş verdim.

Son düzenleme: