Biliyorsunuz Series S'te eski One oyunları çalışıyor. Ben de dijital koleksiyon ve oynamak için FIFA 17 alacağım bu konsola. Ama mağazada yok biliyorsunuz. Ne yapabilirim? FC 24 oynamaktan bıktım.
Hocam mağazadan veya herhangi bir yerden dijital olarak tedarik edilemiyor artık. Mecburen Xbox One için olan FIFA 17 CD'si almalısınız ama Series S'te CD girişi yoktu galiba. Yapacak bir şey yok gibi.
Hocam mağazadan veya herhangi bir yerden dijital olarak tedarik edilemiyor artık. Mecburen Xbox One için olan FIFA 17 CD'si almalısınız, ikinci elde vardır illa ki.
Düzenledim son saniye aklıma geldi, X'te vardı da S'de olmadığını unuttum. Xbox hesabında daha önce satın almış birisiyle kardeşlik yapmaktan başka bir çare kalmıyor sanırım. Eski FIFA'lar eskiden EA play'de duruyordu sonra durduk yere kaldırdılar.
Fiziksel diskini almaktan başka çareniz yok gibi duruyor. CD sürücüsü yokmuş, pardon. @umut'un dediği gibi eğer yakınlarınızda daha önce FIFA 17 almış birisi varsa veya bulabilirseniz onun hesabından indirmeniz gerek.
Düzenledim son saniye aklıma geldi, X'te vardı da S'de olmadığını unuttum. Xbox hesabında daha önce satın almış birisiyle kardeşlik yapmaktan başka bir çare kalmıyor sanırım. Eski FIFA'lar eskiden EA Play'de duruyordu sonra durduk yere kaldırdılar.
Fiziksel diskini almaktan başka çareniz yok gibi duruyor. CD sürücüsü yokmuş, pardon. @umut'un dediği gibi eğer yakınlarınızda daha önce FIFA 17 almış birisi varsa veya bulabilirseniz onun hesabından indirmeniz gerek.
Buy FIFA 17 (Xbox One) key | Visit Eneba to purchase FIFA 17 cheaper and dive a title hailed as one of the best by FIFA fanbase - nostalgia trip guaranteed
3. parti satıcılar aracılığı ile belki bulabilirsiniz. İtemsatış gibi sitelerden bahsediyorum. Bunların konsollar için olanları da vardı yanlış hatırlamıyorsam.
CD girişi olsa bile eski EA Spor serisine desteği olmayabilir. Örnek olarak Xbox One serisine eski FIFA CD'si takmıştım ve açmamıştı ama RDR 1 CD'sini açmıştı.
Buy FIFA 17 (Xbox One) key | Visit Eneba to purchase FIFA 17 cheaper and dive a title hailed as one of the best by FIFA fanbase - nostalgia trip guaranteed
3. parti satıcılar aracılığı ile belki bulabilirsiniz. İtemsatış gibi sitelerden bahsediyorum. Bunların konsollar için olanları da vardı yanlış hatırlamıyorsam.
CD girişi olsa bile eski EA Spor serisine desteği olmayabilir. Örnek olarak Xbox One serisine eski FIFA CD'si takmıştım ve açmamıştı ama RDR 1 CD'sini açmıştı.