199

Bilgin
Makaleler
10
Biliyorsunuz Series S'te eski One oyunları çalışıyor. Ben de dijital koleksiyon ve oynamak için FIFA 17 alacağım bu konsola. Ama mağazada yok biliyorsunuz. Ne yapabilirim? FC 24 oynamaktan bıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mağazadan veya herhangi bir yerden dijital olarak tedarik edilemiyor artık. Mecburen Xbox One için olan FIFA 17 CD'si almalısınız ama Series S'te CD girişi yoktu galiba. Yapacak bir şey yok gibi.

Hocam Series S'te CD sürücüsü yok ki. Olsa zaten alırdım.
Düzenledim son saniye aklıma geldi, X'te vardı da S'de olmadığını unuttum. Xbox hesabında daha önce satın almış birisiyle kardeşlik yapmaktan başka bir çare kalmıyor sanırım. Eski FIFA'lar eskiden EA play'de duruyordu sonra durduk yere kaldırdılar.

Fiziksel diskini almaktan başka çareniz yok gibi duruyor. CD sürücüsü yokmuş, pardon. @umut'un dediği gibi eğer yakınlarınızda daha önce FIFA 17 almış birisi varsa veya bulabilirseniz onun hesabından indirmeniz gerek.

Düzenledim son saniye aklıma geldi, X'te vardı da S'de olmadığını unuttum. Xbox hesabında daha önce satın almış birisiyle kardeşlik yapmaktan başka bir çare kalmıyor sanırım. Eski FIFA'lar eskiden EA Play'de duruyordu sonra durduk yere kaldırdılar.

FIFA 17 veya eski fifalar için key tarzı şeyler var mı?

Fiziksel diskini almaktan başka çareniz yok gibi duruyor. CD sürücüsü yokmuş, pardon. @umut'un dediği gibi eğer yakınlarınızda daha önce FIFA 17 almış birisi varsa veya bulabilirseniz onun hesabından indirmeniz gerek.

Tanıdığım kimsede eski FIFA oyunları yok. Hatta tanıdığım kişilerde doğru dürüst Xbox kullanan yok.

Fifa 17 veya eski fifalar için key tarzı şeyler var mı?
Şu siteden anladığım kadarıyla eskiden dijital olarak key'leri satılıyormuş ama nereye baksam stok yok maalesef.

Şu siteden anladığım kadarıyla eskiden dijital olarak key'leri satılıyormuş ama nereye baksam stok yok maalesef.

Alamayacam gibi. Teşekkürler.
3. parti satıcılar aracılığı ile belki bulabilirsiniz. İtemsatış gibi sitelerden bahsediyorum. Bunların konsollar için olanları da vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Hiçbir yerde kalmamış.

CD girişi olsa bile eski EA Spor serisine desteği olmayabilir. Örnek olarak Xbox One serisine eski FIFA CD'si takmıştım ve açmamıştı ama RDR 1 CD'sini açmıştı.
Fifa kaçtı o?