selorr Becerikli Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 142 Yer İstanbul 29 Kasım 2024 #1 Koskoca Techolay forumunda sadece 1 konu var. Kolum Xbox Series X Kolu. İçini açmak vs. istemiyorum.
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.739 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.830 29 Kasım 2024 #2 WD40 sıkarsanız belki işe yarar ama üstten bayağı kapalı joystick. Bayağı sıksanız dahi yukarıdan ulaşamayabilir. Onun haricinde sökmek lazım. Artı 0 Eksi
WD40 sıkarsanız belki işe yarar ama üstten bayağı kapalı joystick. Bayağı sıksanız dahi yukarıdan ulaşamayabilir. Onun haricinde sökmek lazım.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.906 Çözümler 160 Beğeniler 13.278 Yer United Kingdom 29 Kasım 2024 #3 Xbox'a gönderin. Yenilenmiş ürün ile değiştiriyorlardı en son. Cruslan dedi: WD40 sıkarsanız belki işe yarar ama üstten bayağı kapalı joystick. Bayağı sıksanız dahi yukarıdan ulaşamayabilir. Onun haricinde sökmek lazım. Genişletmek için tıkla... İşe yarar ama kısa süreli. Xbox'a göndersin kurtulsun. Artı 0 Eksi
Xbox'a gönderin. Yenilenmiş ürün ile değiştiriyorlardı en son. Cruslan dedi: WD40 sıkarsanız belki işe yarar ama üstten bayağı kapalı joystick. Bayağı sıksanız dahi yukarıdan ulaşamayabilir. Onun haricinde sökmek lazım. Genişletmek için tıkla... İşe yarar ama kısa süreli. Xbox'a göndersin kurtulsun.
S swencysystem Çalışkan Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 28 Beğeniler 8 29 Kasım 2024 #4 Stick düğmesi dönme sorunu yaşıyorsanız içini açmak gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS selorr Becerikli Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 142 Yer İstanbul 29 Kasım 2024 #5 Toby Fox dedi: Xbox'a gönderin. Yenilenmiş ürün ile değiştiriyorlardı en son. İşe yarar ama kısa süreli. Xbox'a göndersin kurtulsun. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum Mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki? Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Xbox'a gönderin. Yenilenmiş ürün ile değiştiriyorlardı en son. İşe yarar ama kısa süreli. Xbox'a göndersin kurtulsun. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum Mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.906 Çözümler 160 Beğeniler 13.278 Yer United Kingdom 29 Kasım 2024 #6 selorr dedi: Yazmayı unutmuşum Mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki? Genişletmek için tıkla... 2 yıl garantisi var Türkiye'den aldıysanız. Artı 0 Eksi
selorr dedi: Yazmayı unutmuşum Mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki? Genişletmek için tıkla... 2 yıl garantisi var Türkiye'den aldıysanız.
S swencysystem Çalışkan Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 28 Beğeniler 8 29 Kasım 2024 #7 selorr dedi: Yazmayı unutmuşum mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki? Genişletmek için tıkla... Daha garantisi devam etmektedir. Yenisi ile değiştiriliyor. @selorr sanırım çok mutlu oldunuz görünce Tabii belirtmekte fayda var kullanıcı hatası ise tamir edip elinize ulaşılıyor. Fakat fabrika hatası ise yenisi ile değiştirilir. Konsolunuzu sökmeye kalkışmadınız umarım. (Garantisi bozulur.) Son düzenleme: 29 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
selorr dedi: Yazmayı unutmuşum mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki? Genişletmek için tıkla... Daha garantisi devam etmektedir. Yenisi ile değiştiriliyor. @selorr sanırım çok mutlu oldunuz görünce Tabii belirtmekte fayda var kullanıcı hatası ise tamir edip elinize ulaşılıyor. Fakat fabrika hatası ise yenisi ile değiştirilir. Konsolunuzu sökmeye kalkışmadınız umarım. (Garantisi bozulur.)
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.906 Çözümler 160 Beğeniler 13.278 Yer United Kingdom 29 Kasım 2024 #8 swencysystem dedi: Daha garantisi devam etmektedir. Yenisi ile değiştiriliyor. @selorr sanırım çok mutlu oldunuz görünce Tabii belirtmekte fayda var kullanıcı hatası ise tamir edip elinize ulaşılıyor. Fakat fabrika hatası ise yenisi ile değiştirilir. Konsolunuzu sökmeye kaldırmamışınızdır umarım. (Garantiniz bozulur.) Genişletmek için tıkla... Drift sorununun kullanıcı hatası olarak nitelendirileceğini sanmam. Sonuçta ALPS. Hall effect olmadığı için drift elbette olur. Artı 0 Eksi
swencysystem dedi: Daha garantisi devam etmektedir. Yenisi ile değiştiriliyor. @selorr sanırım çok mutlu oldunuz görünce Tabii belirtmekte fayda var kullanıcı hatası ise tamir edip elinize ulaşılıyor. Fakat fabrika hatası ise yenisi ile değiştirilir. Konsolunuzu sökmeye kaldırmamışınızdır umarım. (Garantiniz bozulur.) Genişletmek için tıkla... Drift sorununun kullanıcı hatası olarak nitelendirileceğini sanmam. Sonuçta ALPS. Hall effect olmadığı için drift elbette olur.
S swencysystem Çalışkan Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 28 Beğeniler 8 29 Kasım 2024 #9 Toby Fox dedi: Drift sorununun kullanıcı hatası olarak nitelendirileceğini sanmam. Sonuçta alps. Hall effect olmadığı için drift elbette olur. Genişletmek için tıkla... Ama genelde kontrol ediliyor. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Drift sorununun kullanıcı hatası olarak nitelendirileceğini sanmam. Sonuçta alps. Hall effect olmadığı için drift elbette olur. Genişletmek için tıkla... Ama genelde kontrol ediliyor. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 29 Kasım 2024 #10 Ben Xbox'a göndermiştim. Aynı kolu tamir ederek yolladılar. 2 eylülde yolladım, 10 eylülde tamir ettiklerini söylediler. UPS 11 eylülde paketi aldı ve 12 eylülde ilime getirdi. Artı 0 Eksi
Ben Xbox'a göndermiştim. Aynı kolu tamir ederek yolladılar. 2 eylülde yolladım, 10 eylülde tamir ettiklerini söylediler. UPS 11 eylülde paketi aldı ve 12 eylülde ilime getirdi.