Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
WD40 sıkarsanız belki işe yarar ama üstten bayağı kapalı joystick. Bayağı sıksanız dahi yukarıdan ulaşamayabilir. Onun haricinde sökmek lazım.
Xbox'a gönderin. Yenilenmiş ürün ile değiştiriyorlardı en son.
İşe yarar ama kısa süreli. Xbox'a göndersin kurtulsun.WD40 sıkarsanız belki işe yarar ama üstten bayağı kapalı joystick. Bayağı sıksanız dahi yukarıdan ulaşamayabilir. Onun haricinde sökmek lazım.
swencysystem
Çalışkan
Stick düğmesi dönme sorunu yaşıyorsanız içini açmak gerekiyor.
selorr
Becerikli
Yazmayı unutmuşum Mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki?Xbox'a gönderin. Yenilenmiş ürün ile değiştiriyorlardı en son.
İşe yarar ama kısa süreli. Xbox'a göndersin kurtulsun.
2 yıl garantisi var Türkiye'den aldıysanız.Yazmayı unutmuşum Mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki?
swencysystem
Çalışkan
Yazmayı unutmuşum mayıs 2023'te filan aldım verirler mi ki?
Daha garantisi devam etmektedir. Yenisi ile değiştiriliyor.
@selorr sanırım çok mutlu oldunuz görünce
Tabii belirtmekte fayda var kullanıcı hatası ise tamir edip elinize ulaşılıyor. Fakat fabrika hatası ise yenisi ile değiştirilir.
Konsolunuzu sökmeye kalkışmadınız umarım. (Garantisi bozulur.)
Son düzenleme:
Drift sorununun kullanıcı hatası olarak nitelendirileceğini sanmam. Sonuçta ALPS. Hall effect olmadığı için drift elbette olur.Daha garantisi devam etmektedir. Yenisi ile değiştiriliyor.
@selorr sanırım çok mutlu oldunuz görünce
Tabii belirtmekte fayda var kullanıcı hatası ise tamir edip elinize ulaşılıyor. Fakat fabrika hatası ise yenisi ile değiştirilir.
Konsolunuzu sökmeye kaldırmamışınızdır umarım. (Garantiniz bozulur.)
swencysystem
Çalışkan
Drift sorununun kullanıcı hatası olarak nitelendirileceğini sanmam. Sonuçta alps. Hall effect olmadığı için drift elbette olur.
Ama genelde kontrol ediliyor. Bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-