Bende 1 yıldır Series S kullanıyorum ve evimdeki televizyon 4K. Cihaz her ne kadar 4K için uygun olmasa bile bazı oyunları 4K 60 FPS açıyor. Bir ara RDR2 denemiştim 4K da kasıyordu normal olarak. Tek sıkıntısı diğer arkadaşların da dediği gibi depolama cihaz ortalama 360GB kullanılabilir alan sunuyor size. Yüksek boyutlu oyunlardan 2-3 tane anca indirebilirsiniz.

11000 TL Series S alayım o halde.

Yeni nesilden kastınız nedir?

4K TV'de kullanacağım grafik kalitesi sırıtır mı diye çekiniyorum açıkçası.

Hocam ben 2 kol + 6 adet şarj edilebilir pil bunların standları ile birlikte 11K'ya almıştım geçen sene,eğer siz tek kol düşünüyorsanız 9 civarlarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum güncel olarak piyasayı bilmiyorum ama geçen seneye göre çok değişmemiştir sanırım.

4K TV'de grafik kalitesi olarak nasıl olur diye merak ediyorum açıkçası.

Ben Forza 4 çok oynuyordum ve cidden çok güzel görünüyor.

Hocam ben 2 kol + 6 adet şarj edilebilir pil bunların standları ile birlikte 11K'ya almıştım geçen sene,eğer siz tek kol düşünüyorsanız 9 civarlarına bulabilirsiniz diye düşünüyorum güncel olarak piyasayı bilmiyorum ama geçen seneye göre çok değişmemiştir sanırım.

Ben Forza 4 çok oynuyordum ve cidden çok güzel görünüyor.
Xbox Series S almak daha mantıklı gibi. Zaten işten vs pekte vakit olmuyo en mantıklısı gibi geldi dediklerinizden sonra. Teşekkür ederim hocam.

4K Tv'de grafik kalitesi olarak nasıl olur diye merak ediyorum açıkçası
Kişisel olarak One'ı da Series S'i de 4K bir panel üzerinde oynadım kötü görünmediğini söyleyebilirim.
Fiyat olarak kötü değil kişisel olarak kolsuz şekilde 8000 TL'ye aldım kargo vs birlikte, One'dan iki tane kolum vardı birisini Series S'e paslamış oldum fiyatı 2 koluyla beraber makul 11K.

Aktif olarak Series S kullanıyorum. Çoğu oyunu denedim ve hiçbirinde performans sorunu yaşamadım tek sıkıntı depolama sorunuydu Series S 500 GB depolama ile geliyor, burası biraz kötü.

Depolamayı 1.5TB'a çıkarmak için zorunlu olarak Seagate Storage Expansion Card satın almanız gerekiyor.

Depolama sorununu göz önünde bulundurmazsak Series S fiyat performans için gayet yeterli.

500 bile değil. 360 :(

Series X kullanıyorum ve Series S in yeteceğini düşünüyorum. Çok büyük oyunlar oynuyor isen X seçebilirsin. Arada oynar çıkarım bide 1080p monitörüm var diyorsan tam senlik Series S.