22475

Becerikli
Xbox Showcase 2025 başladı ve bitti, harika oyunlar tanıtıldı.

Tanıtılan oyunlar arasında;
  • Clockwork Revolution.
  • Aphelion
  • Cronos: The New Dawn.
  • Grounded 2
  • Beast of Reincarnation.
  • Ninja Gaiden 4
Call of Duty Black Ops 7 sürpriz bir finalle tanıtıldı!

Ayrıca bir sürü güzel indie oyunlar da tanıtılmakla kalmadı, yukarıda saydıklarım ve kalan oyunların neredeyse tamamı ilk günden Xbox Game Pass'e ekleniyor. Ayrıca ASUS ile Xbox markası iş birliğiyle çıkacak olan ROG Xbox ally el konsolu da tanıtıldı. Çıkacak çoğu oyun bu el konsolu için de optimize edilecek Xbox tarafından.

İzleyenler nasıl buldunuz bu gösterimi? Bana kalırsa müthiş bir gösterim olmuş. Xbox ve Microsoft hem Game Pass'i hem de konsollarını güçlendirecek harika hamleler yaptı, gösterilen oyunlar cidden çok güzel gözüküyorlar. Özellikle Clockwork Revolution, Cronos: The New Dawn ve Black Ops 7'nin sinematik fragmanı harikaydı.

Xbox alma arifesindeyken iyi gelişmeler, S ile X arasında 4k vs. harici çok fark var mı? Fiyat farkına değer mi acaba?

Xbox alma arifesindeyken iyi gelişmeler, s ile X arasında 4 k vs harici çok fark var mı? Fiyat farkına değer mi acaba?

Xbox tarafında rehberim var mutlaka o konuya göz atmalısın ve evet çok fark var.

Şu an ana oyun cihazı olarak bir şey arıyorsan ve yeni AAA oyunları dertsiz bir şekilde oynamak gibi bir hedefin varsa kesinlikle Series X öneririm.

İnan şu Showcase listesine eklemediğim o kadar fazla irili ufaklı oyun gösterdiler ki hepsi de ilk gün olarak Game Pass'te.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fps oynamıyorum sadece action rpg olarak path of exile oynuyorum. Gerisi düz rpg oyunlar. Bi rehberine baksam olacak :)

X e karar noktasında ps 5 ile ikisini bayağı kurcalamam gerekecek. Yaşım 30 larda zaten evleniyorum da extrem oyunlara gerek ve izim yok :D

X e karar noktasında PS 5 ile ikisini bayağı kurcalamam gerekecek. Yaşım 30 larda zaten evleniyorum da extrem oyunlara gerek ve izim yok :D

O zaman X tam senin için bir seçenek olur dostum.

Yapıştırırsın aylık Game Pass'i, düzinelerce oyun var, ara ara oynarsın. Oyun oynamadığın dönemler de aboneliği durdurursun, ben şu an yoğun bir dönemimdeyim o şekil takılıyorum. :LOL:

FPS oynamıyorum sadece Action RPG olarak Path of Exile oynuyorum. Gerisi düz RPG oyunlar. Bir rehberine baksam olacak :)

Poe 2 ve yeni gelecek Game Pass oyunlarını oynamak istiyorsan mutlaka X öneririm.

O zaman X tam senin için bir seçenek olur dostum.

Yapıştırırsın aylık Game Pass'i, düzinelerce oyun var, ara ara oynarsın. Oyun oynamadığın dönemler de aboneliği durdurursun, ben şu an yoğun bir dönemimdeyim o şekil takılıyorum. :LOL:

Poe 2 ve yeni gelecek Game Pass oyunlarını oynamak istiyorsan mutlaka X öneririm.

Poe 2 çok ilgimi çekmiyor nedense bi bakacağım ama zamanı gelince :) X alıp kapatayım o zaman ben konsol işini.