Kontrolcünün üstünde eşleme tuşu var, ona basılı tutmayı denediniz mi? Xbox logosu hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayacak. O zaman eşleyebilirsiniz.Kablolu şekilde gayet iyi çalışıyor ama kablosuzken o Xbox simgesine bastığımda açılmıyor. Sebep?
Kontrolcünün üstünde eşleme tuşu var, ona basılı tutmayı denediniz mi? Xbox logosu hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayacak. O zaman eşleyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 74111
Direkt basınca açılmaz, 1-2 saniye basılı tutun. Eğer bu işe yaramazsa;Hocam PC'den oynuyorum ve Xbox simgesine bastığımda parlamıyor onu demek istiyorum.
Direkt basınca açılmaz, 1-2 saniye basılı tutun. Eğer bu işe yaramazsa;
Pilleri doğru taktığınıza, veya pillerin dolu olduğuna emin misiniz? Alttakinin çıkıntısı(+ kutbu) sola, üsttekinin çıkıntısı sağa bakacak. Ayrıca pilleri - varsa - evinizdeki kumanda gibi diğer aletlere takıp deneyin derim.
Sorun olmaz, dediğimi denediniz mi bu arada? Direkt basınca açılmıyor, 1-2 saniye basılı tutmanız gerekiyor.Pilleri doğru takıldı bakın kabloluda sıkıntı yok. Kabloyu takınca yanıyor. Ha bir de kablo olarak telefon şarjımı kullanıyorum sorun olma zdi mi?
Hmm yani pil paket ile geldiği için doludur dedim ve bu arada evet doğru taktım.Mağazadan yeni piller mi alayım?Sorun olmaz, dediğimi denediniz mi bu arada? Direkt basınca açılmıyor, 1-2 saniye basılı tutmanız gerekiyor.
Ayrıca, kabloluda çalışması için pile gerek yok. Ben bazen kablolu oynayacağım zaman kol hafif olsun diye pilleri çıkarıyorum.
İlk geldiği zaman 2 tane dolu Duracell pille geliyordu diye hatırlıyorum bende. O yüzden önce çalıştığına emin olalım, o pilleri başka bir cihaza takmayı deneyin mesela.Hmm yani pil paket ile geldiği için doludur dedim ve bu arada evet doğru taktım.Mağazadan yeni piller mi alayım?
TV kumandasına uymuyorİlk geldiği zaman 2 tane dolu Duracell pille geliyordu diye hatırlıyorum bende. O yüzden önce çalıştığına emin olalım, o pilleri başka bir cihaza takmayı deneyin mesela.
Hocam benim pc bluetooth desteklemiyor sanırsam o yüzden mi parlamıyor?İlk geldiği zaman 2 tane dolu Duracell pille geliyordu diye hatırlıyorum bende. O yüzden önce çalıştığına emin olalım, o pilleri başka bir cihaza takmayı deneyin mesela.
Parlamama sebebi o değildir muhtemelen, bu arada Bluetooth(4.0=<) desteklemiyorsa nasıl bağlamayı planlıyorsunuz?TV kumandasına uymuyor
Hocam benim pc bluetooth desteklemiyor sanırsam o yüzden mi parlamıyor?