Kacikkar

Yetkin
Merhaba, Xbox GamePass'ten yüklemiş olduğum Ori and the Blind Forest: Definitive Edition'ın dosya konumunu bulamıyorum hiç bir şekilde. Bakın Xbox'tan yüklenen tüm oyunların listesi içerisinde o yok.
1715119745618.webp

Türkçe yama kurmak için arıyorum, bulamıyorum. Yardım edin.
En üstteki ne diyecekseniz, halihazırda yüklemekte olduğum bir oyun.

Muhtemelen WindowsApps klasörüne yüklemiştir. Gamepass'de oyuna tıkladığında en sağdaki üç noktada "yönet" yok ise, var da dosyalara göz atma seçeneği yok ise dosyalar korumalıdır. Bildiğim kadarıyla yama vs. kuramazsın.

Muhtemelen WindowsApps klasörüne yüklemiştir. Gamepass'de oyuna tıkladığında en sağdaki üç noktada "yönet" yok ise, var da dosyalara göz atma seçeneği yok ise dosyalar korumalıdır. Bildiğim kadarıyla yama vs. kuramazsın.
Şaka gibi. Dalga geçiyorlar resmen. Online oyun değil bir şey değil. Nesi korumalı oluyor anlamadım.

Bu korumayı aşamaz mıyım? Bir Türkçe yama kuracağız şurada.

Artı -1 Eksi
İnsider seçeneğinin olması lazım ayarlardan deneyebilir. Geliştirici modunu açmalı. Uygulamada olması lazım.

Malesef, varsa da ben bilmiyorum. Eskiden tüm oyunlar korumalıyken dümdüz mod vs. yapmadan oynuyorduk.
Ori ya gözlerinden kaçmış ya da yapımcısı istememiştir. Zorunlu C diskine yüklemeye çalışıyor çünkü. Şu sıralar pek bir oyunda rastlamamıştım buna.