Merhaba. Birkaç gündür XDA forums sitesine giremiyorum. Başka bir tarayıcıda denediğimde de giremedim. Reklam engelleyici vs. kullanmıyorum. Arkadaşıma sorduğumda ise o girebildiğini söyledi. Yardım edebilir misiniz?
Güncel olmayan yazılım. Cihazınızın işletim sistemi veya web tarayıcısı eski olduğunda, belirli bir web sitesi ile uyumsuz olabilir. Site cihazınızın veri paketlerini ayrıştıramazsa bu err_http2_protocol_error hatasına neden olur. Bozuk tarayıcı önbelleği. Tarayıcınızın önbelleği, çerezleri veya geçmişi bozulmuşsa, istenen site cihazınızın meşruiyetini doğrulayamayabilir. Sonuç olarak, web sunucusu bağlantı kurmayı reddedebilir ve bu hatayı döndürebilir. Çakışan tarayıcı uzantıları. Bazı durumlarda, üçüncü taraf tarayıcı uzantıları web sitesinin sunucusuyla iletişimi kesintiye uğratabilir. Bu da sitenin görüntülenmesini engelleyebilir. Üçüncü taraf antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımı. Bağlantılarınızı güvence altına almak için antivirüs veya güvenlik duvarı yazılımı kullanıyorsanız, bu yazılım belirli web sitelerine erişmenizi engelleyebilir.
Merhaba. Birkaç gündür XDA forums sitesine giremiyorum. Başka bir tarayıcıda denediğimde de giremedim. Reklam engelleyici vs. kullanmıyorum. Arkadaşıma sorduğumda ise o girebildiğini söyledi. Yardım edebilir misiniz?