683

Yetkin
Makaleler
3
XenForo 2.3'ün orijinal teması sanki çok parlıyor gibi hissediyorum. Bu parlamayı 27'' inçlik 1080p VA panel monitöre bakınca fark ettim. Telefondan bakınca galiba ekran ufak olduğu için bir sorun yok.

Ekran görüntüsü 2024-10-03 205323.webp

XenForo 2.3'ün orijinal teması sanki çok parlıyor gibi hissediyorum. Bu parlamayı 27" inçlik 1080p VA panel monitöre bakınca fark ettim. Telefondan bakınca galiba ekran ufak olduğu için bir sorun yok.

Eki Görüntüle 87728

Ekstra bir renkden dolayı bence öyle hissediyorsunuz eskiden tamamen gri bir ekran vardı. Bende eski temayı daha çok seviyordum.
Alt sekmede ayarlara eski tema gelmiş bu arada bende yeni fark ettim gözlerim düzeldi resmen.

1727978723305.webp

Ekstra bir renkden dolayı bence öyle hissediyorsunuz eskiden tamamen gri bir ekran vardı. Bende eski temayı daha çok seviyordum fakat yeni güncellemenin varsayılanı bu olduğu için eski tema hem kullanılamıyor hem de yeni tema henüz gelmedi sanırım.

Eski temanın gri olması iyiydi bu yeni tema galiba tam siyah bir renk olmuş. Neyse sağlık olsun yeni eklenecek olan temalara bakacağız.

Pazartesi gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyoruz. @Enes3078'in de bahsettiği gibi aksilik çıkmadığı takdirde 7 Ekim Pazartesi günü "Techolay Sosyal'in Yeni Temasını Beraber Seçelim!" konusunda seçilen iki tema Sosyal'e eklenmiş olacak. Henüz oy kullanmamış kişiler ilgili konuya gidip oy kullanabilirler. Ayrıca eski temayı da sayfanın en altındaki tema değiştirme bölümünden seçebilirsiniz, ancak stabil olmadığını dile getirelim.