Çözüldü XenForo foruma Techolay'daki gibi "Yeni konular" widgeti nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atmosferabi

Başarılı
Yer
Ankara
Herkese selam,

Başlık biraz uzun ancak sorum şu: konu görüntülenirken: Kenar çubuğu (orijinali: Thread view: Sidebar) kısmında Techolay'da olduğu gibi nasıl yeni konular ve yeni mesajlar kısmı oluşturabilirim? Dahili widget yöneticisinden oluşturduğum zaman aşağıdaki gibi saçma bir halde görünüyor. Destekleriniz için teşekkürler.

Hatalı ve olmasını istemediğim hali:

Nasıl yapabilirim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeniden selam, bahsettiğiniz kısımdan ekledim. İlk ekran görüntüsünü de sitemdeki konudan aldım. Eklentilerle çakışma olup olmadığına baktım ama iki farklı sitemde durum aynı, tek ortak özellikleri dil çevirisi. CSS ile alakalı ise nasıl bir yol izlemeliyim?

Xenforo'nun resmi sitesinden bir demo oluşturdum ve sonuç bu. Nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim.

Standart ayarını Sade yapınca sorun çözüldü.
Kendi oluşturduğunuzu nasıl oluşturduğunuzu belirtmemişsiniz. Ekran görüntüsü sitenin neresinden alınmış o bile kesin değil.

XenForo üzerinden demo oluşturup Admin CP üzerinde Appearance > Widgets kısmında add widget deyip display position için Forum view: Sidebar seçince ilkinden ikinciye dönüşüyor.

Kurulum/yükseltme kaynaklı CSS sorunu olabilir.

Yeniden selam, bahsettiğiniz kısımdan ekledim. İlk ekran görüntüsünü de sitemdeki konudan aldım. Eklentilerle çakışma olup olmadığına baktım ama iki farklı sitemde durum aynı, tek ortak özellikleri dil çevirisi. CSS ile alakalı ise nasıl bir yol izlemeliyim?

Xenforo'nun resmi sitesinden bir demo oluşturdum ve sonuç bu. Nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim.

Standart ayarını Sade yapınca sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…